Cruisereiziger
Thuishaven

MSC Cruises kondigt plannen aan voor vierde thuishaven in de Verenigde Staten

MSC Cruises heeft de volgende fase van haar Amerikaanse expansie aangekondigd met haar plannen voor een nieuwe thuishaven Galveston. De cruisemaatschappij is in onderhandeling met de Galveston Wharves over de ontwikkeling van een vierde terminal in de haven. Beide partijen tekenden een niet-bindend memorandum van overeenstemming (MOU) waarin de condities van een mogelijke overeenkomst staan voor de ontwikkeling en exploitatie van een terminal bij de pieren 16-18.

“Het vooruitzicht van het ontwikkelen van een nieuwe thuishaven in Galveston is opwindend omdat het een grote stap betekent in onze voortdurende Noord-Amerikaanse expansie. Door onze moderne, glamoureuze schepen naar Texas te brengen, krijgen gasten en reisadviseurs nog meer toegang en mogelijkheden om de toekomst van cruisen met MSC Cruises en onze unieke Europese stijl te ervaren. We kijken uit naar productieve gesprekken met de Galveston Wharves terwijl we de toekomst van MSC op de Amerikaanse markt in kaart brengen.”

MSC Cruises vaart momenteel al vanuit Miami en Port Canaveral. Vanaf april 2023 gaat de rederij het gehele jaar door varen vanuit New York City.

Heb jij interesse in cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

MSC Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!