Prijswinnaar kookboek Jacques Pépin bekend!

In het kader van Marco’s recente culinaire cruise met de Riviera van Oceania Cruises verloot Cruisereiziger.nl het kookboek ‘Heart & Soul in the kitchen’ van Jacques Pépin, Executive Culinary Director van Oceania Cruises. Onder alle deelnemers die een e-mail stuurden met het juiste antwoord op de prijsvraag is een gelukkige winnaar getrokken. De vraag die goed moest worden beantwoord, luidde:

“Hoe heet het Franse specialiteitenrestaurant aan boord van de Riviera?”

Het enige juiste antwoord hierop is Jacques.

Winnaar

Het kookboek is gewonnen door Beatrix Liethoff! Van harte gefeliciteerd met de prijs!

We willen iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname aan de prijsvraag. Houd uiteraard altijd de website in de gaten voor nieuwe winacties.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)