Carnival Cruise Line verhoogt dagelijkse fooien per 1 april 2023

Gasten die hun cruise boeken of hebben geboekt voor 1 april 2023 kunnen de fooien vooraf online betalen tegen het ‘oude’ tarief d.w.z. 14.50 dollar per persoon per dag voor gasten in standaard accommodaties en 16,50 dollar per persoon per dag voor gasten in suites. Gasten die ervoor kiezen om de fooien aan boord te betalen, ongeacht wanneer ze boeken, betalen het nieuwe tarief voor cruises met vertrek op of na 1 april 2023.

Ook de prijzen van het gebruik van het wifi-netwerk aan boord gaan omhoog voor cruises met vertrek vanaf 16 januari 2023. Het pakket The Social kost straks 12,75 dollar per dag (was 10,20 dollar), het pakket The Value 17 dollar per dag (was 14,45 dollar) en het pakket The Premium 18,70 dollar per dag (was 17 dollar). Ook hierbij geldt dat passagiers de internetpakketten online nog vooraf kunnen boeken tegen de huidige prijzen.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie