Cruisereiziger
Bestemmingen

Foto’s: Cruisejaar 2023 in Rotterdam gestart met aankomst MSC Virtuosa

Het cruisejaar 2023 is vanmorgen in een regenachtig Rotterdam gestart met de aankomst van het cruiseschip MSC Virtuosa bij Cruise Port Rotterdam. Het schip van MSC Cruises arriveerde rond 06:30 uur aan de Holland Amerikakade. Ze verbleef er tot 17:00 uur. Het is bezig aan haar reguliere 8-daagse Metropolencruise waarbij ook Hamburg, Zeebrugge, Le Havre en Southampton worden aangedaan.

De MSC Virtuosa zal tot en met de herfst nog regelmatig haar gezicht laten zien in Rotterdam. Daarna neemt een nieuw zusterschip, MSC Euribia, het stokje over. Het 5e en laatste cruiseschip in de Meraviglia klasse, dat volledig zal gaan varen op LNG, maakt in juni van dit jaar haar debuut en gaat vanaf oktober de Metropolenroute varen o.a. vanuit Rotterdam.

Zie onderstaande fotoreportage van MSC Virtuosa vanmorgen in Rotterdam:

Wil jij cruisen met MSC Virtuosa of MSC Euribia vanuit Rotterdam? Bekijk de mogelijkheden via:

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)