Foto’s: Queen Victoria met passagiers in droogdok in Cadiz

Het cruiseschip Queen Victoria bevindt zich momenteel in droogdok in Cadiz met passagiers aan boord. De reden hiervoor is een mankement aan een blad van 1 van de 4 propellors. Deze kon eerder door duikers niet vervangen worden. De verwachting is dat de werkzaamheden woensdagochtend zijn voltooid en er koers wordt gezet naar haar eindbestemming Southampton.

De Queen Victoria is bezig aan een 16-daagse kerst- en nieuwjaarscruise naar de Canarische Eilanden waarbij o.a. de vuurwerkshow tijdens Oud en Nieuw op Madeira werd bezocht. Door de 2-daagse droogdok moest een stop in Lissabon worden geannuleerd. Tijdens de dokperiode bleven alle voorzieningen aan boord beschikbaar en konden de passagiers ook aan wal. Er reden gratis shuttlebussen naar het centrum van Cadiz. Passagiers waren bij inscheping voor de cruise al geinformeerd over de noodzakelijke droogdok.

De Queen Victoria staat aan de vooravond van een langdurige wereldcruise naar de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australie, Azië, Midden-Oosten en de Middellandse Zee.

Foto’s: Ellen den Boer

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Eén reactie op “Foto’s: Queen Victoria met passagiers in droogdok in Cadiz

  • 3 januari 2023 om 21:24
    Permalink

    lijkt me enig avontuur in dok

Reacties zijn gesloten.