Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Ambassador Cruise Line voltooit reparaties aan Ambience

De nieuwe Britse cruisemaatschappij Ambassador Cruise Line heeft laten weten dat de reparatiewerkzaamheden aan de reddingsbootconstructie op haar eerste cruiseschip Ambience zijn voltooid. Momenteel is het testen van de belasting met behulp van van testgewichten in volle gang.

De Ambience ligt op schema om op woensdag 4 januari vanuit het Duitse Bremerhaven, waar de werkzaamheden plaatsvinden, te vertrekken richting London Tilbury. Op donderdag 5 januari ontvangt het dan weer cruisereizigers voor een 43-daagse cruise naar Cuba en de Caribbean.

2 weken geleden werd het veiligheidsprobleem ontdekt vlak voor een korte kerstmarktcruise. Passagiers waren net aan boord en moesten daarop gelijk weer worden ontscheept. Ook een kerst- en nieuwjaarscruise naar de Canarische Eilanden kon niet doorgaan, omdat het schip direct in dok moest.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)