Cruisespecialisten weer present op Vakantiebeurs 2023

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de Vakantiebeurs plaats. Op hét reisevenement van Nederland kan je nieuwe vakantie-inspiratie opdoen en je laten informeren voor een komende reis. Ook diverse cruisemaatschappijen en cruisereisbureau’s zijn weer van de partij om jou de perfecte cruise aan te bieden.

Alle cruise-aanbieders zijn te vinden in de speciale Cruise Zone in hal 11 van de beurs. Tot de exposanten behoren o.a. Holland America Line, AMCA (Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara), Norwegian Cruise Line, Cruise & Style/Lux & Travel, Captain Cruise, Zeetours Cruises, VCK Cruises, Feenstra Rijn Lijn, Norske (Hurtigruten) en TUI Nederland.

De openingstijden zijn:

Donderdag 12 januari – 09:30 – 17.30 uur
Vrijdag 13 januari – 09:30 – 17.30 uur
Zaterdag 14 januari – 09:30 – 20.00 uur
Zondag 15 januari – 09:30 – 17.30 uur

Tickets zijn o.a. verkrijgbaar via de website van de Vakantiebeurs.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)