Cruisereiziger
AanbiedingCruisemaatschappij

Regent Seven Seas Cruises pakt uit met upgrade aanbieding

Regent Seven Seas Cruises lanceert vandaag het programma Upgrade Your Horizon dat gasten laat profiteren van een kosteloze upgrade van hun accommodatie tot twee categorieën hoger – tot het niveau van een penthouse suite – bij reserveringen gemaakt tussen 9 januari en 31 maart 2023 en voor cruisereizen tot en met mei 2025.

Upgrade Your Horizon is van toepassing op een royale selectie van 404 cruises met als reisgebieden Afrika, het Arabisch Schiereiland, Alaska, Azië, Australië en Nieuw Zeeland, de zuidelijke Pacific, Canada en New England, het Caraïbisch gebied en het Panamakanaal, het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa en Zuid-Amerika. Regent Seven Seas Cruises biedt ook genereuze kortingen tot 40 procent op geselecteerde reizen.

“We zijn trots op het niveau van luxe en comfort dat we onze gasten kunnen bieden aan boord van ‘s werelds meest luxueuze vloot, wanneer we hen naar de interessantste havens van de wereld brengen,” aldus Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises. “Regent’s ongeëvenaarde aantal stafleden per gast garandeert het allerhoogste serviceniveau aan boord. Tel daarbij onze uitzonderlijk ruime accommodaties – het zijn allemaal suites met vrijwel altijd een privé-balkon -, onze geweldige keukenbrigade en de intensieve inclusieve excursieprogramma’s en het is geen wonder dat onze gasten onvergetelijke herinneringen overhouden aan iedere reis die ze maken met Regent.”

Met Upgrade Your Horizon kunnen gasten zichzelf trakteren op nog ruimere suites en bijbehorende voordelen zoals – vanaf het niveau Concierge suite – inclusief een hotelovernachting op de avond voorafgaande aan de cruise, of – vanaf het niveau Penthouse suite – een uitgebreid pakket services waaronder een persoonlijke butler.

Alleen reizen in de categorieën World Cruises en Grand Voyages zijn uitgesloten van de aanbieding Upgrade Your Horizon.

Aan ieders horizon gloort een upgrade!

Upgrade Your Horizon geeft reizigers de kans om te genieten van nog luxere suites en in-suite services op 404 verschillende reizen tot en met mei 2025.

Regent’s luxemenu wordt steeds verder uitgebouwd zodat gasten compleet relaxed kunnen genieten van hun comfortabele cruisevakantie: hun boeking is inclusief alle landexcursies, gastronomisch tafelen in een ruime keuze aan specialiteitenrestaurants en buitenterrassen, de mooiste wijnen en dranken, een dagelijkse aangevulde minibar in de suite, entertainment, ongelimiteerde internettoegang en ook alle wasserijdiensten, fooien en taxidiensten zijn inbegrepen.

Regent Seven Seas Cruises zet hieronder graag een aantal bijzondere cruises binnen het aanbod Upgrade Your Horizon in de spotlights. Het complete overzicht kan worden gevonden via RSSC.com/upgrade-your-horizon.

Noordelijk Europa

Spotlight on Fabergé

 • Seven Seas Splendor
 • Londen – Stockholm
 • 13 juni 2023 – 10 nachten

De Spotlight on Fabergé-cruise brengt gasten naar Noorwegen, Denemarken, Zweden, Duitsland, Estland en Finland tijdens een fascinerende reis met keuze uit dertig verschillende inbegrepen landexcursies. Er wordt aangemeerd in de havens van Kristiansand, Kopenhagen, Gothenburg en Kiel aan het Noord-Oostzeekanaal, ‘s werelds drukst bevaarde niet-natuurlijke vaarroute. Daarna volgen de adembenemende uitzichten van de Baltische Zee met bezoeken aan Tallinn, Helsinki en eindbestemming Stockholm. In het Zweedse Gothenburg zijn Nederlandse invloeden herkenbaar in de vele puntgevelhuizen en kanalen, terwijl de binnenstad van Estlands belangrijkste havenplaats en hoofdstad Tallinn een keur aan UNESCO-erfgoed biedt zoals oude kloosters, kerktorens en gildehuizen.

Het Middellandse Zeegebied

Andalusian Traditions

 • Seven Seas Mariner
 • Barcelona – Lisbon
 • 23 juli 2023 – 10 nachten

Deze elfdaagse cruise rond de zuidkust van het Iberische schiereiland doet ook de eilanden Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife aan. Bij de reis kan uit 67 inbegrepen landexcursies worden gekozen zoals de bezichtiging van het Alhambra in Granada, het majestueuze UNESCO-werelderfgoed in Andalusië. Ook hogelijk gewaardeerd zijn het bezoek aan de zeelagune El Charco de San Gines bij Arrecife op Lanzarote en de excursie naar de fascinerende 800 jaar oude banyanboom in de Tuinen van Mendoubia in het Marokkaanse Tanger.

Alaska

Otters, Bears & Bald Eagles

 • Seven Seas Explorer
 • Seward – Vancouver
 • 30 augustus 2023 – 7 nachten

Een reis langs het land van de goudzoekers met zijn vele totempalen en andere inheemse objecten, en ook een tocht die een onvergetelijke kijk biedt op de gigantische reikwijdte van de Hubbard Gletsjer. De Otters, Bears & Bald Eagles-cruise biedt keuze uit in totaal 56 inclusieve landexcursies, zoals naar Sitka, Skagway en Ketchikan, betoverende, historische havenstadjes in Alaska.

Azië

Adventure in Asia

 • Seven Seas Explorer
 • Tokyo (Yokohama) – Tokyo
 • 31 oktober 2023 – 11 nachten

Ervaar de verbijsterende kleurenpracht van Japan in de herfst tijdens deze rondreis vanuit Tokyo met bezoeken aan onder meer Kyoto, Hiroshima en Beppue. Nieuwe ervaringen in overvloed tijdens deze cruise, die 38 inbegrepen landexcursies telt om uit te kiezen. Zo kunnen gasten een bezoek brengen aan het Peace Memorial Park in Hiroshima, een rituele theeceremonie bijwonen in het Zuid-Koreaanse Busan en een bijzonder bad nemen in een van de grootste hete bronnen – onsen – in kuurstad Beppu.

Canada & New England

Moonlight over Quebec

 • Seven Seas Grandeur
 • New York – Montreal
 • 9 september 2024 – 11 nachten

Deze reis aan boord van Regent’s nieuwste schip, de Seven Seas Grandeur, is inclusief een menu van  maar liefst 68 inbegrepen landexcursies. Vanuit vertrekhaven New York wordt eerst gestopt in Newport, Boston en Bar Harbor en daarna volgt het Canadese zeegebied met een tocht door de Sint-Laurensbaai. Hoogtepunten: een bezoek aan de weelderige herenhuizen van Amerika’s rijkste tycoons uit de Gilded Age (eind 19e eeuw) in Newport en het pittoreske dorpje Saguenay met zijn fjord. Er zijn verder veel buitenactiviteiten mogelijk zoals wandelen, walvisspotten en een tocht met een speedboot door het schitterende landschap.

Afrika

Celebration in South Africa

 • Seven Seas Splendor
 • Kaapstad – Kaapstad
 • 21 december 2024 – 15 nachten

Deze boeiende cruise is inclusief keuze uit 21 landexcursies waaronder een bezoek aan Robbeneiland, het gevangeniseiland waar de beroemde anti-apartheidsleider Nelson Mandela vastzat. Ook indrukwekkend is een safari in het Hluhluwe-Imfolozi Park in KwaZoeloe-Natal, waar gasten oog in oog kunnen komen te staan met vrij rondlopende dieren als leeuwen, luipaarden en olifanten.

Australië & Nieuw-Zeeland

Beautiful New Zealand Fjords

 • Seven Seas Voyager
 • Sydney – Auckland
 • 28 januari 2025 – 14 nachten

Een zonnige reis in zomers down under aan boord van The Most Luxurious Ship Ever Built™, Seven Seas Explorer. De cruise Beautiful New Zealand Fjords begint in Sydney en doet eerst Melbourne, Geelong en Burnie aan. Dan wordt de Tasmanzee overgestoken met als doel het spectaculaire fjord Milford Sound. Het landexcursieprogramma biedt keuze uit 49 inbegrepen uitstappen zoals een bezoek aan het Healesville Sanctuary in Melbourne met inheemse Australische dieren zoals kangoeroes, koala’s en wallaby’s. In de Nieuw-Zeelandse Canterbury Plains kan het filmdecor van Lord of the Rings worden bewonderd, en in Napier een bezoek worden gebracht aan de Mission Estate Winery, Nieuw-Zeelands oudste wijnbedrijf.

Zuid-Amerika

South America and the Great White Con

 • Seven Seas Splendor
 • Santiago (San Antonio) – Buenos Aires
 • 12 februari 2025 – 19 nachten

Met deze sensationele, bijna drie weken durende cruise, trakteren reizigers zichzelf op het mooiste natuurschoon dat Zuid-Amerika heeft te bieden. Ze spotten in Chili de zwarthalszwaan en misschien zelfs de zeldzame Andescondor, en zullen in de Laguna San Rafael overdonderd zijn door een buitenaards ogende zeventig meter hoge ijsmuur in dit UNESCO-biosfeerreservaat. In totaal is er uit 33 inclusieve  landexcursies te kiezen, welke reizigers laten kennismaken met alle imponerende landschappelijke en natuurlijke rijkdommen op dit zuidelijke werelddeel.

Deze cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)