Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Miss Universe Oekraïne ontvangt ‘Spirit of Carnival’ Prijs

Tijdens de 71e jaarlijkse Miss Universe-wedstrijd overhandigde president Christine Duffy van Carnival Cruise Line aan Miss Universe Oekraïne Viktoriia Apanasenko de “Spirit of Carnival”-prijs. Zij ontving deze omdat zij de bedrijfswaarden van plezier, vriendschap, diversiteit en inclusie vertegenwoordigt.  De prijsuitreiking “Spirit of Carnival” was te zien tijdens de Miss Universe-competitie, gehouden in New Orleans op 14 januari.

“Viktoriia Apanasenko heeft het tot haar missie gemaakt om ons eraan te herinneren dat de oorlog voortduurt en dat mensen in heel Oekraïne werken om hun leger te ondersteunen, evenals hun buren die door de oorlog zijn getroffen – vooral degenen die uit hun huizen zijn verdreven”, zei Duffy. “Ik ben onder de indruk van Viktoriia’s kracht en haar vriendelijke en vrijgevige karakter dat echt de ‘geest van carnaval’ belichaamt. En door deze erkenning laten we ook de bevolking van Oekraïne en vooral onze Oekraïense bemanningsleden weten dat we doorgaan met het ondersteunen en bewonder ook hun geest.”

Apanasenko fungeert als vredesambassadeur van de UN Global Compact Ukraine. Ze studeerde af aan de Taras Shevchenko Nationale Universiteit van Kiev met een master in sociaal werk en heeft zich gericht op huiselijk geweld. Het overwinnen van pesten tijdens haar schooltijd inspireerde haar om te werken met psychische oorzaken. Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne levert ze voedsel, medicijnen en hygiëneproducten aan Oekraïense gezinnen. Ze is ook van plan om het belang van gendergelijkheid in het leger onder de aandacht te brengen door haar werk met The Female Quotient, een organisatie die is opgericht om gendergelijkheid op de werkplek te bevorderen.

Dit is de derde keer dat een Miss Universe-afgevaardigde de prijs “Spirit of Carnival” ontving. Vorig jaar werd Miss Universe Bahamas Chantel O’Brian geselecteerd voor de prijs. Tijdens de wedstrijd van 2021 ontving Miss Universe Dominicaanse Republiek Kimberly Jiménez de prijs en werd ze ook uitgeroepen tot de meter van cruiseschip Mardi Gras.

Bekijk de video waarin Duffy en Miss Universe Oekraïne het over de prijs hebben:

 

Bekijk de Carnival Cruises:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)