Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Norwegian Cruise Line Holdings’ nieuwe ‘Experiences at Sea’ organiseert 18 themacruises

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. heeft met “Experiences at Sea” een nieuwe afdeling aangekondigd, die dit voorjaar 13 themacruises van in totaal 66 nachten organiseert. Dit zal gebeuren aan boord van de Norwegian Pearl. Het nieuwe merk “Experiences at Sea” maakt gebruik van de 21 jaar ervaring van Sixthman Festivals at Sea met het produceren van meer dan 160 charters, en van de kennis en kunde van Norwegian Cruise Line. Ze zullen gebruik kunnen maken van alle drie de cruisemerken die bij Norwegian Cruise Line Holdings behoren: Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises.

Voor ieder wat wils

Van worstelen tot verpleegkundigen, komische influencers, de LGTBQIA+ gemeenschap, muziekgenres zoals Rock, Americana, Country, Pop, Electronic Dance en Blues en nog veel meer. Norwegian Pearl zal van 20 januari tot 27 maart 2023 dienen als hos-schip voor deze recordbrekende achtereenvolgende themacruises. De cruises vertrekken vanuit Miami naar verschillende Caribische eilanden, waaronder de prachtige privé-bestemmingen Great Stirrup Cay op de Bahama’s en Harvest Caye in Belize. Hoogtepunten uit de 13 achtereenvolgende cruises met Norwegian Pearl omvatten:

  • Cayamo 15 (10 – 17 februari): Miami naar Philipsburg, St. Maarten en Tortola, Britse Maagdeneilanden – Gasten vieren de 15e verjaardag van deze Americana reis onder het genot van muziek van meer dan 40 artiesten. Van Jeff Tweedy tot Andrew Bird, Trampled by Turtles, Nitty Gritty Dirt Band, Patty Griffin, Neko Case, Shovels & Rope en nog veel meer.
  • The Beach Boys Cruise (3 – 8 maart): Miami naar Harvest Caye, Belize naar Costa Maya, Mexico – Niet alleen The Beach Boys zorgen voor een goede sfeer, maar ook optredens van The Isley Brothers, The Temptations, The Righteous Brothers, Mark McGrath en nog veel meer tijdens deze vijfdaagse cruise.
  • Plus: The Broadway Cruise (31 maart – 5 april): New York City naar Bermuda op Norwegian Gem – Gasten kunnen zich onderdompelen in de wereld van Broadway met speciale optredens van Tony Award winnaars Laura Benanti, Kristin Chenoweth, Alan Cumming en meer. Met als extra panels en activiteiten aan boord door de beste makers in het vak.

Kijk voor meer informatie op sixthman.net voor alle 18 festivals op zee in 2023, de meeste in de geschiedenis van NCL. Voor een volledige lijst van de nieuwe routes, meer informatie over de bekroonde vloot van de rederij of om een cruise te boeken, kijk op www.ncl.com of neem contact op met een reisprofessional:

Sunweb - Nieuw! Corendon - Nieuw! Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Stip Zeetours


 

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)