Cruisereiziger
Inrichting

Een eerste blik op de toekomstige Sun Princess

Princess Cruises heeft meer details onthuld van haar toekomstige cruiseschip Sun Princess, dat begin 2024 haar debuut zal maken. De Sun Princess wordt het grootste schip ooit in de vloot van de Amerikaanse rederij. Het is momenteel in aanbouw bij Fincantieri in Italië. De Sun zal plek bieden aan in totaal 4.000 passagiers en is het eerste schip in een compleet nieuwe klasse van de cruisemaatschappij.

De Sun Princess krijgt een fris ontwerp, uitgebreide ruimtes en een scala aan nieuwe voorzieningen. Nieuw is bijvoorbeeld de Horizons Dining Room, een eetgelegenheid van 3 verdiepingen met uitzicht op zee. Elk dek is anders ingericht en biedt een andere eetervaring. Ook de Princess Arena is een noviteit. Het wordt het technologisch meest geavanceerde theater voor Princess Cruises. Er is ruimte voor 1.000 passagiers.

Andere hoogtepunten zijn Alfredo’s Pizzeria, Crown Grill, Sabatini’s Italian Trattoria en Princess Casino. Qua entertainment omvat het Princess Live! programma diverse activiteiten zoals spelshows, trivia en de dagelijkse Wake Shows. Andere gelegenheden met een nieuw design zijn Crooner’s, Wheelhouse Bar, International Cafe, Gelateria en Good Spirits.

‘Met de bouw van elk nieuw schip hebben we de ongelooflijke mogelijkheid om opvallende ruimtes te ontwerpen met de voorkeuren van onze gasten in gedachten. Met het nieuwe platform en de nieuwe grootte van Sun Princess kunnen we populaire locaties opfrissen en uitbreiden. We weten dat onze op de zon geïnspireerde ontwerpen de verwachtingen zullen overtreffen’, aldus John Padgett, president van Princess Cruises.

Ben jij geïnteresseerd in cruisen met Princess Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger