Cruisereiziger
Uitdokken

Seven Seas Grandeur uitgedokt bij Fincantieri

Het nieuwste cruiseschip van de ultraluxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises, Seven Seas Grandeur, is eind vorige week uitgedokt bij scheepsbouwer Fincantieri in Ancona. Het is een belangrijke mijlpaal in de bouw van het schip. Conform traditie werd tijdens de uitdokceremonie een fles champagne tegen de romp kapotgeslagen nadat madrina Orsinja Myshku, senior controller bij Fincantieri, een lint had doorgeknipt.

Na een gebed van de pastoor van de scheepswerf liep vervolgens het droogdok van de Seven Seas Grandeur onder water. Het evenement werd bijgewoond dor Regent’s Senior Director of Sales, Gabriella Fonzo, die een dankwoord uitsprak aan Fincantieri voor haar partnerschap en samenwerking. De laatste fase van de bouw is nu van start gegaan waarin het luxe interieur zoals de suites, lounges en restaurants wordt voltooid.

 

Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises: “Hoewel er altijd lang naar onze nieuwe schepen wordt uitgekeken, is gebleken dat Seven Seas Grandeur zo populair is, dat we een extra afvaart moesten creëren voor haar eerste seizoen. “De ongelooflijke ontvangst voor Seven Seas Grandeur is niet alleen een bewijs van de sterke vraag naar luxe cruises, maar ook van de positie van Regent als leider in de markt met alle inbegrepen luxe, ongeëvenaarde gastvrijheid en ongeëvenaarde ruimte op zee. We zijn verheugd en enorm trots om later dit jaar gasten aan boord van Seven Seas Grandeur te verwelkomen.”

 

Het zesde schip van Regent zal in november 2023 haar debuut maken. Het gaat in haar inaugurele seizoen 18 reizen maken in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee, evenals twee transatlantische overtochten, allemaal variërend van 7 tot 16 nachten. De inaugurele collectie omvat een nieuwe maiden voyage – toegevoegd vanwege de grote vraag – van zeven nachten naar de Adriatische en westelijke Middellandse Zee, van Venetië (Triëst), Italië tot Barcelona, Spanje.

Cruises met Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:
Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen  

 


Favorieten uit de fanshop

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!