Cruisereiziger
Themacruise

Twee themadagen keren terug bij Disney Cruise Line begin 2024

Na het debuut van de allereerste Pixar Day at Sea in januari heeft Disney Cruise Line aangekondigd dat deze populaire themacruise zal worden verlengd tot begin 2024. De cruisemaatschappij heeft ook extra data aangekondigd voor een andere themacruise Marvel Day at Sea. In beide spelen de populaire karakters uit de beroemde strips, films en animatieseries de hoofdrol aan boord.

Pixar Day at Sea

Pixar Day at Sea wordt aangeboden op Caribische cruises van zeven nachten aan boord van Disney Fantasy. Aanvankelijk stonden er voor deze themacruise alleen data ingepland tot en maart 2023. Met de nieuwe aankondiging wordt dit aanbod dus uitgebreid met vertrekken op 6 januari, 20 januari, 3 februari, 17 februari en 2 maart 2024 naar de Oost-Caribbean en 13 januari, 27 januari, 10 februari en 24 februari 2024 naar de West-Caribbean.

De cruises vertrekken vanuit Port Canaveral, Florida. Op de speciale Pixar Day at Sea is er een overvloed aan Pixar-gerelateerd entertainment, inclusief mogelijkheden om de populaire personages uit Disney en Pixar’s “Toy Story”, “Monsters, Inc.”, “The Incredibles”, “Finding Nemo” en meer te ontmoeten. Tot de evenementen behoren een thema-ontbijt met live zang en entertainment van de cast van Toy Story, een poolparty met Crush uit Finding Nemo en twee shows aan het einde van de dag met een selectie van Pixar-personages, waaronder een show met The Incredibles in de hoofdrol. Er is ook een themadiner met Crush van Finding Nemo, speciale lezingen van PIxar-animators en lessen animatietekenen voor alle leeftijden.

Marvel Day at Sea

Marvel Day at Sea zal worden aangeboden op 10 Caribische cruises van vijf nachten vanuit Fort Lauderdale, Florida. De huidige beschikbare data zijn onder meer 7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari en 3 maart 2024 naar de Westelijke Caribbean en een tweede West-Caribbean route op 12 januari, 26 januari, 9 februari, 23 februari en 8 maart 2024.

Net als bij de Pixar-afvaarten omvat de themacruise een speciale dag met allerlei Marvel-gerelateerd entertainment en ontmoetingen. Passagiers kunnen zich verheugen op de grootste bijeenkomst van Marvel-superhelden en -schurken, inclusief klassieke Avengers, tovenaars en Guardians of the Galaxy, plus Captain America Sam Wilson, Mighty Thor, Shuri, Okoye, Scarlet Witch en nog veel meer. De Marvel Day at Sea wordt ook afgesloten met een dekshow met een lange line-up van personages. Extra activiteiten zijn onder meer een theatershow gericht op meesters van de Mystic Arts, spelshows voor het hele gezin, thema-jeugdactiviteiten en speciale merchandise en menu’s.

Wil jij deze themacruises zelf ervaren? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger