Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Maak kennis met cruisen tijdens het cruise event van Travel Store in Dordrecht!

Heb je nog nooit een cruise gemaakt, maar wil je hier zeker meer over weten, of overweeg je zelfs al om je eerste cruise te gaan maken? Kom dan naar het Cruise Event van Travel Store op donderdag 16 februari 2023. Samen met verschillende cruise specialisten van Captain Cruise, worden de beste instapcruises besproken. De rederijen Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line en Nicko Cruises zullen centraal staan deze avond.

Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan!

Schrijf je hier gratis in >>
Aanvang: 19:30 uur
Start presentatie: 20:00 uur
Einde: circa 22:00 uur
Locatie: Voorstraat 296, 3311 ET Dordrecht
Toegang: gratis

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)