Cruisereiziger
Themacruise

Mein Schiff Herz neemt afscheid van haar fans

De laatste cruises van de Mein Schiff Herz van TUI Cruises gaan nu van start: Mein Schiff Herz zal afscheid nemen met cruises rond de Canarische Eilanden, met tussenstops op de Kaapverdische eilanden of de Azoren. Als onderdeel van een make-over in 2019 kregen sommige ruimtes een nieuwe look, die je nu voor het laatst zal kunnen ontdekken.

Het schip kwam in 2022 in de vloot van het Duitse TUI Cruises als de toenmalige Mein Schiff 2. Doordat er een nieuwbouw Mein Schiff 2 werd opgeleverd in 2019, kreeg ze een andere naam: de Mein Schiff Herz. In 1997 kwam ze in de vaart als MV Mercury voor Celebrity Cruises, en later omgedoopt tot Celebrity Mercury.

In februari 2022 maakte de rederij bekend dat Mein Schiff Herz in april 2023 haar laatste cruise zou gaan maken. Op 6 april 2023 start deze cruise vanaf Tenerife die 10 dagen later in Palma de Mallorca zal eindigen (vanaf €1099 per persoon). Daarna zal het schip naar het Britse Marella Cruises gaan om voor hen te gaan varen.

Afscheidsverrassingen aan boord

De rederij maakt de laatste reizen iets bijzonderder met een aantal verrassingen aan boord. Zo zijn er speciaal samengestelde afscheidscocktails en treden gastartiesten op die op gepaste wijze afscheid willen nemen van Mein Schiff Herz. Ook sterrenchef Theodor Falser maakte van de gelegenheid gebruik om persoonlijk afscheid te nemen van Mein Schiff Herz en toverde opnieuw buitengewone gerechten met een Italiaanse traditie aan boord in restaurant La Spezia.

De laatste cruises:

De 7-daagse reis “Azoren” met Mein Schiff Herz van/naar Santa Cruz/Tenerife met vertrek op 9 maart is beschikbaar vanaf 399 euro per persoon in een binnenhut.

De 7-daagse reis “Canarische Eilanden met Madeira II” met Mein Schiff Herz van/naar Santa Cruz/Tenerife van 30 maart 2023 is er vanaf 699 euro per persoon in een binnenhut.

De 10-daagse afscheidsreis “Tenerife naar Mallorca” met Mein Schiff Herz van Santa Cruz/Tenerife naar Palma de Mallorca/Mallorca van 6 april 2023 tot 16 april 2023 is verkrijgbaar vanaf 1.099 euro per persoon in een binnenhut of vanaf 1.999 euro per persoon in een balkonhut.

Bekijk deze cruises:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)