Cruisereiziger
Doop

Foto’s: Zeetesten Scenic Eclipse II succesvol voltooid

Scenic heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe ultraluxe expeditieschip Scenic Eclipse II haar eerste zeetesten succesvol heeft afgesloten. Het zusterschip van de bijna identieke Scenic Eclipse I werd aan een serie van nautische en technische testen waaronder snelheid, stabiliteit en wendbaarheid onderworpen.

Het tweede schip in de vloot van de Australische rederij is inmiddels teruggekeerd op de scheepswerf 3. Maj in Reijeka, Kroatie. Daar zullen de laatste werkzaamheden aan het interieur plaatsvinden voor haar overdracht en inaugurele 11-daagse reis op 13 april 2023 van Lissabon naar Barcelona.

Scenic Eclipse II zal op 3 juni officieel worden gedoopt tijdens een feestelijke ceremonie in Malaga, waarbij NASA wetenschapper Kathy Sullivan zal fungeren als doopmoeder. Het schip zal in de zomer varen in de Middellandse Zee, IJsland en Schotland om vervolgens richting de Caribbean en Antarctica te trekken.

Cruises van Scenic zijn boekbaar bij:

Yacht Cruise Company Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)