Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Carnival Cruise Line breidt aanbod cruises in Europa in 2024 uit

Carnival Cruise Line heeft donderdag aangekondigd dat het haar aanbod van Europese afvaarten in 2024 zal uitbreiden. De verkoop is van start gegaan van 17 cruises van Carnival Legend in de Middellandse Zee en Noord- en West-Europa. Zodra het Europese seizoen 2024 is afgelopen keert Carnival Legend terug naar de Verenigde Staten om vanuit haar nieuwe thuishaven in Tampa, Florida te gaan varen.

“Deze uitgebreide serie cruises in 2024 biedt een uitstekende variëteit aan routes en opties voor onze gewaardeerde gasten die Europa op de best mogelijke manier willen ervaren: met onze geweldige bemanning die uitstekende service biedt, naaste alle favoriete voorzieningen aan boord van een Fun Ship”, aldus Christine Duffy, voorzitter van Carnival Cruise Line. “Onze gasten die met ons in Europa cruisen, vinden het leuk om diverse en spectaculaire bestemmingen over het hele continent te ontdekken, terwijl ze tegelijkertijd genieten van het comfort en gemak van de voorzieningen die ze kennen en waar ze van houden aan boord.”

Europa in 2024

De Europese serie van Carnival Legend begint met een 12-daagse transatlantische cruise vanuit Baltimore op 15 april 2024. Deze afvaart omvat bezoeken aan Ponta Delgada, Malaga en Valencia. Vanuit Europa zal het schip een breed scala aan routes aanbieden vanuit drie thuishavens in drie verschillende landen: Barcelona (Spanje), Civitavecchia/Rome (Italië) en Dover/Londen (Verenigde Koninkrijk).

Voorbeelden van routes:

    • 8-daagse Mediterrane cruise met vertrek op 30 mei 2024 uit Barcelona. De cruise doet Malta, Messina, Napels, Civitavecchia,, Livorno en Toulon aan;
    • 9-daagse West-Europa cruise met vertrek op 7 juni 2024 uit Barcelona. Bestemmingen die worden bezocht zijn Malaga, Cadiz, La Coruña, Lissabon Leixões en Le Havre.
    • 9-daagse Britse Eilanden cruise met vertrek op 28 juni 2024 uit Dover. Er worden stops gemaakt in Holyhead, Greenock, Belfast, Liverpool, Dun Laoghaire en Cobh.
    • 12-daagse cruise naar IJsland met vertrek op 7 juli 2024 uit Dover. De cruise doet Dun Laoghaire, Belfast, Reykjavik, Grundarfjordur, Akureyri, Seydisfjordur en Invergordon aan.
    • 10-daagse cruise naar de Griekse eilanden met vertrek op 27 augustus 2024 uit Civitavecchia. Bestemmingen die worden bezocht zijn Mykonos, Kusadasi, Santorini, Athene, Katakolon, Messina en Napels.

Carnival Legend zal het hele zomerseizoen en de herfst door Europa varen. Op 26 oktober vertrekt het voor een transatlantische cruise naar haar nieuwe thuishaven Tampa, Florida. Onderweg doet het Cartagena, Funchal, Ponta Delgada en Nassau aan.

Maak kennis met de Carnival Legend in 2024

De Carnival Legend biedt plaats aan 2.200 passagiers en beschikt over verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder 50 suites en meer dan 630 hutten met balkon. Tot de voorzieningen aan boord behoren o.a. Guy’s Burger Joint, BlueIguana Cantina, de RedFrog en Alchemy bars, evenals WaterWorks Aqua Park en The Punchliner Comedy Club.

Daarnaast zal de Carnival Glory op 18 april 2024 een 14-daagse transatlantische reis maken langs verschillende Europese bestemmingen, waaronder Valencia en Las Palmas alvorens aan te komen in de nieuwe thuishaven Port Canaveral, Florida. .

Het aanbod van Carnival voor 2024 bouwt voort op het populaire Europese seizoen van de cruisemaatschappij. Carnival Pride begint binnenkort met een reeks van Europese cruises van van mei tot oktober 2023 met vertrek vanuit Dover en Barcelona. Daarnaast zijn ook transatlantische reizen voor Carnival Freedom toegevoegd aan het schema voor 2023, met reizen vanuit Port Canaveral, Florida.

Eenmaal aangekomen in haar nieuwe thuishaven Tampa, Florida, biedt Carnival Legend 6-, 7- en 8-daagse cruises aan. Tot het aanbod behoort een cruise door het Panamakanaal naast verschillende West-Caribische routes, waaronder bezoeken aan bestemmingen zoals Belize, Costa Maya en Cozumel, Mexico, evenals Montego Bay, Jamaica en Grand Cayman.

Europese cruises van Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:
Captain Cruise Cruisereizen
Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger