Cruisereiziger
Ontspanning

Holland America Line breidt ontspanningsmogelijkheden aan boord uit

Holland America Line breidt de komende jaren haar ontspanningsmogelijkheden aan boord uit. Het gaat om nieuwe kunststudio’s, sportfaciliteiten, spelletjeskamers en bibliotheken. De rederij met de Nederlandse roots wil hiermee de gastervaring op elke cruise, ongeacht de lengte, verder verbeteren.

Om alle activiteiten te begeleiden zal er vanaf maart/april op elk schip zowel een kunst- als een sportinstructeur full-time aanwezig zijn. Laatstgenoemde zal o.a. elke ochtend op zee ‘Tai-Chi for Everyone’ geven, sporttoernooien (waaronder basketbal, tafeltennis en shuffleboard) organiseren en les geven in pickleball, als onderdeel van de samenwerking van Holland America Line met de Professional Pickleball Association.

De handvaardigheids-docent zal, samen met andere experts, in een nieuwe studio workshops geven in schilderen en tekenen. Het nieuwe programma bevat ook nieuwe lessen in knutselen en handwerken. In aanvulling op de extra faciliteiten worden in 2023 en 2024 de schepen uitgerust met een moderne bibliotheek met een nieuwe collectie boeken en grotere spelletjeskamers met meer spelletjes en puzzels.

Heb jij interesse om te cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:
ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

Bekijk de mooiste cruises van de rederij:
Jaar >
2023
2024
2025
2026
Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500
Bestemming >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool

15-daagse cruise Noordkaap met de Rotterdam

Cruise ABC eilanden & Bahama’s met de Rotterdam

15-daagse cruise Groot-Brittannië, Schotland en Ierland met de Rotterdam

8-daagse cruise Noorse Fjorden met de Rotterdam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam


Favorieten uit de fanshop

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!