Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Royal Caribbean’s Icon of the Seas debuteert in videogame Fortnite

Royal Caribbean International heeft een nieuwe manier geïntroduceerd om het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, Icon of the Seas, te verkennen door gebruik te maken van de populaire videogame Fortnite. In een game genaamd Hide ‘N’ Sea kunnen Fornite-gamers het eerste schip in de Icon-klasse verkennen door twee van de 8 ‘buurten’ van het schip. De speelbare weergave van het schip is gebouwd met Fortnite Creative in een nieuwe toevoeging aan de metaverse.

Gamers kunnen verstoppertje spelen en munten verzamelen terwijl ze door Thrill Island en The Hideaway dwalen. Door de virtuele onthulling van het schip in de metaverse wil de rederij nog meer gezinnen en jonge reizigers bereiken. De populaire videogame Fortnite heeft wereldwijd bijna 400 miljoen geregistreerde gebruikers.

Hoewel niet alle delen van het schip beschikbaar zijn in het spel, kunnen gamers wel virtueel zien hoe het grootste waterpark op zee, de waterglijbanen, het touwenparcours, The Hideaway Pook, het eerste drijvende overloopzwembad gebouwd op een cruiseschip, en de FlowRider eruit komen te zien. Je kan tevens rekwisieten oppakken en over het dek bewegen.

 

De Icon of the Seas-gamekaart is beschikbaar op desktops, smartphones en gameconsoles. Als je Icon of the Seas wilt verkennen moet je Fortnite downloaden en een gratis account aanmaken. Eenmaal in het spel voer je de Icon of the Seas in-game eilandcode in, 2569-9622-8657.

 

Icon of the Seas zal vanaf eind januari 2024 het hele jaar door 8-daagse Oost- en West-Caribische routes vanuit Miami varen. Elke cruise zal een bezoek brengen aan de privé-eilandbestemming van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay op de Bahama’s en een mix van bestemmingen zoals Cozumel, Mexico; Philipsburg, St. Maarten en Basseterre, St. Kitts.

Benieuwd naar de Icon of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:
Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

 

De mooiste aanbiedingen van dit moment:

117-daagse Wereldcruise van Barcelona naar IJmuiden

Cruise Canarische Eilanden, Spanje & Portugal incl. busreis

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Cruise ABC eilanden & Bahama’s met de Rotterdam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

12-daagse cruise Noorwegen met de Hurtigruten – Zoeken naar het Noorderlicht


Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)