Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Sea Cloud in het hart van Venetië

Ook dit jaar zetten de Sea Cloud schepen weer koers naar het historische centrum van Venetië. In tegenstelling tot grote internationale cruiseschepen mogen de windjammers van Sea Cloud Cruises nog steeds aanmeren in het hart van de lagunestad. In 2021 weigerde de Italiaanse regering de toegang tot de overgrote meerderheid van de cruiseschepen. De enige uitzonderingen zijn schepen zoals onze traditionele Sea Cloud Cruises tall ships, die passen bij de achtergrond van de middeleeuwse handelsstad.

De Sea Cloud schepen gaan deze zomer zeker tien keer naar Venetië. Onze gasten aan boord behoren tot de weinige reizigers die vanaf het water kunnen genieten van een direct uitzicht op de unieke oude stad. De windjammers van de rederij behoren tot de weinige schepen die door het Giudecca-kanaal voor het San Marcoplein mogen varen.

Sea Cloud Cruises zet zich al meer dan 40 jaar in voor de principes van toerisme zonder veel impact. De filosofie omvat het respectvol behandelen van de mensen, hun cultuur en de natuur in de regio’s die het bezoekt. Een voorbeeld is de jarenlange goede relatie van Sea Cloud Cruises met de stads- en havenautoriteiten van Venetië. Tall ships zijn er welkom omdat hun uitstraling de stadse sfeer versterkt.

Bekijk deze cruises bij:
Yacht Cruise Company - Nieuw! Captain Cruise

Dit zijn Miriam’s tips voor de mooiste aanbiedingen:

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!


Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)