Cruisereiziger
Privé-eiland

Disney Cruise Line opent in zomer 2024 nieuwe eiland bestemming op de Bahama’s

Disney Cruise Line introduceert in de zomer van 2024 een nieuwe eilandbestemming – Lighthouse Point – op het eiland Eleuthera in de Bahama’s. De milieuvriendelijke bestemming, die wordt ontworpen met inbreng van lokale kunstenaars en adviseurs, zal een Bahamaans kunst- en cultuurpaviljoen omvatten; een speelpaviljoen, een volleybalveld en een gaga-ballenbak; verhuur van waterscooters en fietsen; natuurpaden om te wandelen en fietsen; en een waterspeeltuin voor het hele gezin met twee glijbanen, watertrommels, fonteinen en een speciale ruimte voor peuters.

Het oostelijke deel van Lighthouse Point zal een familiestrand krijgen in de nabijheid van eetgelegenheden en recreatieve activiteiten, terwijl de noordkant een strand voor alleen volwassenen zal worden met gemakkelijke toegang tot eet- en drinkgelegenheden, en zes privécabana’s die kunnen worden gereserveerd.

Duurzaam

Meer dan 90 procent van de elektriciteit van Lighthouse Point zal worden opgewekt door zonne-energie, de pier wordt gemaakt om de noodzaak van baggeren te minimaliseren of uit te bannen, en looppaden zullen de impact op het land beperken.

“Lighthouse Point is een plaats van buitengewone natuurlijke schoonheid, dus ons doel is altijd geweest om een ontwerp te maken die de kwaliteit ervan op een organische manier accentueert”, zegt Kevin Thomas, Creative Directeur van Walt Disney Imagineering. “We zijn gefocust op duurzame ontwikkeling met een lage dichtheid die het milieu beschermt en behoudt, waardoor de biodiversiteit van de site kan schitteren.”

Disney’s nieuwe eilandbestemming wordt zorgvuldig ontworpen om gezinnen een zorgeloze ervaring te bieden, inclusief gratis strandbenodigdheden (handdoeken, stoelen en parasols en lunch) en handig tramvervoer.

Lighthouse Point gaat open voor passagiers op geselecteerde afvaarten in de zomer van 2024. Details over inaugurele routes en aanvullende informatie over het entertainment, restaurants, winkels en excursies zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Foto’s: Disney Cruise Line

Wil jij cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger