Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Sunweb: 5% korting op maart en april 2023 cruises

Geldig tot en met eind maart 2023.

Bij Sunweb ontvang je tijdelijk 5% korting op veel cruises met vertrek in maart en april 2023. Profiteer nu van mooie cruises naar de Noorse Fjorden, Middellandse Zee en veel andere mooie bestemmingen.

Je boekt bij Sunweb onder andere Holland America Line, MSC Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Cunard, Norwegian Cruise Line, P&O Cruises, Royal Caribbean en Seabourn.

Bekijk alle cruises met korting >>
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)