Cruisereiziger
Ontspanning

Cunard lanceert Silent Disco in nachtclubs aan boord

Cunard heeft aangekondigd dat het Silent Disco’s gaat lanceren in de nachtclubs aan boord van haar schepen. Dit gebeurt op geselecteerde avonden, om te beginnen in G32 aan boord van de Queen Mary 2. Het is de grootste nachtclub in de vloot.

De Britse cruisemaatschappij gaat ook een live-dj en een vaste feestband toevoegen aan de locatie. Er zullen binnen afzienbare tijd ook Silent Disco’s worden gehouden op de Queen Elizabeth en Queen Victoria.

Het concept van Silent Disco’s houdt in dat passagiers draadloze koptelefoons dragen en dansen op muziek die alleen hoorbaar is via de koptelefoon. Het zorgt voor een aanpasbare ervaring, aangezien elke passagier naar de gewenste muziek kan luisteren, tussen genres kan schakelen en zijn eigen volume kan regelen.

De rederij kan op op deze manier onverwachte gebieden omtoveren tot nachtclubs met feesten in de Grand Lobby, aan dek of andere locaties op het schip

David Jones, Vice-President Marketing en Sales bij Cunard, zei: “Cunard staat bekend als een pionier op het gebied van verfijnd en luxueus reizen, maar de introductie van Silent Disco’s in onze nachtclubs weerspiegelt onze toewijding om meeslepende en eigentijdse ervaringen voor onze gasten te bieden. Ik weet zeker dat sommigen verbaasd zullen zijn te horen dat onze schepen nachtclubs hebben, laat staan Silent Disco’s, en dit is slechts een van de vele onverwachte ervaringen die je nu zult tegenkomen tijdens een Cunard-reis”.

“Als bedrijf zijn we altijd bereid geweest om nieuwe trends te omarmen en hebben we ons aanbod voortdurend aangepast aan de tijd. we blijven toonaangevend op het gebied van luxe reizen terwijl we ernaar streven gasten onvergetelijke momenten te bezorgen die ze een leven lang zullen koesteren.”, aldus Jones.

Heb jij interesse in cruisen met Cunard? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger