Cruisereiziger
Reisbureau

Mirella de Kock-Houmes wordt Managing Director e-hoi Benelux

Mirella de Kock-Houmes wordt managing director van de reisbureaus Zeetours, Cruise Travel, Cruisewinkel en Wondercruises, allen onderdeel van het Duitse e-hoi GmbH.  Zij neemt het stokje over van Bas Ruben, die halverwege 2022 aantrad.

De Kock-Houmes is een bekend gezicht in de cruisebranche, zo is zij al vele jaren werkzaam bij Zeetours Cruises waar zij diverse posities heeft bekleed. In de laatste jaren was zij als Business Development Manager verantwoordelijk voor de B2B partnerships van Zeetours en vervulde zij een prominente rol in het Management Team. Met haar jarenlange ervaring zal zij het management van de Nederlandse en Belgische e-hoi labels overnemen. Mirella de Kock-Houmes: “Ik kijk er naar uit om in deze nieuwe rol aan de slag te gaan. We zien dat de cruisemarkt weer volledig is aangetrokken sinds de uitdagende coronajaren, en hebben een duidelijke taak te vervullen: onze marktpositie verder verstevigen en uitbreiden. Met ruim 40 collega’s in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen hebben wij een zeer deskundig en kennisrijk team. Ik zie er naar uit om de dagelijkse leiding voor mijn rekening te nemen.

De Kock-Houmes zal in haar rol als Managing Director ondersteund worden door Patrick Cépèro, die tot aan zomer 2022 de rol van Managing Director vervulde en werkzaam is als Senior Strategic Advisor is voor de gehele e-hoi groep.

Neem eens een kijkje bij:

Zeetours, Cruise Travel of  Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)