Cruisereiziger
Doop

Nicole Scherzinger doopt Arvia op het strand van Barbados

Nicole Scherzinger, de zangeres van een van ‘s werelds grootste meidenbands The Pussycat Dolls, doopt het nieuwste schip van P&O Cruises Arvia tijdens een wereldprimeur op het strand op 16 maart 2023 in Barbados. De meermaals bekroonde performer Nicole Scherzinger gaat in een samenwerking later dit jaar shows maken voor P&O Cruises.

P&O Cruises president Paul Ludlow: “Het is een buitengewoon voorrecht voor ons om met iemand samen te werken van Nicole’s talent en kaliber. We zijn enorm blijdat ze ermee heeft ingestemd om Arvia’s “peetmoeder” te zijn en bij ons zal zijn op 16 maart, wanneer Arvia officieel gedoopt wordt in het Caribisch gebied. De ceremonie wordt live uitgezonden en zal een optreden van Olly Murs bevatten, evenals Nicole’s optreden als afsluiting.
Door haar vele optredens in enkele van de meest geliefde shows van Groot-Brittannië heeft Nicole de harten van het Britse publiek gewonnen.”

Live stream

De doopceremonie van Arvia wordt live uitgezonden op YouTube op donderdag 16 maart 2023 om 20.00 uur (Nederlandse tijd). Ga naar – https://bit.ly/arviasnamingceremony om het evenement live op YouTube te bekijken

Meer details over de shows die Nicole Scherzinger voor Arvia en Iona gaat maken, worden later onthuld dit jaar.

Bekijk cruises van Arvia:
Captain Cruise Sunweb
Inspireer me met verrassende cruises:

Nijlcruise Deluxe

Cruise Canarische Eilanden, Spanje & Portugal incl. busreis

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

12-daagse cruise Noorwegen met de Hurtigruten – Zoeken naar het Noorderlicht

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)