Cruisereiziger
Ontspanning

MSC Cruises gaat samenwerking aan met Guinness World Records

MSC Cruises kondigde maandag aan dat ze hun entertainmentaanbod op zee uitbreiden met Guinness World Records, de gerenommeerde officials voor records wereldwijd. Het nieuwe programma is een kans voor passagiers om hun moed te testen en – als ze geluk hebben – hun naam in de recordboeken te krijgen. De activiteiten omvatten liveshows waarbij passagiers worden uitgenodigd om Guinness World Records te breken en daarbij herinneringen te creëren.

De nieuwe samenwerking maakt deel uit van MSC Cruises’ bredere strategie om hun entertainmentprogramma’s voor passagiers aan boord verder uit te breiden. Terwijl ze op zee cruisen, kunnen passagiers overdag deelnemen aan de activiteit en auditie doen voor de grote avondshow, waar de gelukkige finalisten hun talenten kunnen tonen en kunnen proberen de volgende recordhouder te worden. Alle nieuwe recordbrekers worden gecontroleerd door een officiële GWR-beoordelaar en krijgen een Guinness World Records-certificaat.

Guinness World Records activiteiten zijn nu beschikbaar aan boord van MSC Seascape en MSC World Europa, en straks op het nieuwste vlaggenschip, MSC Euribia, die in juni dit jaar passagiers verwelkomt voor haar eerste seizoen.

Wil jij weer met MSC Cruises? Boek een cruise via:

Cruise Online Sunweb

 
Inspireer me met leuke cruises:
Vertrekjaar >
2023
2024
2025
2026
Bestemming >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Schepen ()
MSC Armonia ()
MSC Bellissima ()
MSC Divina ()
MSC Euribia ()
MSC Grandiosa ()
MSC Lirica ()
MSC Magnifica ()
MSC Meraviglia ()
MSC Musica ()
MSC Opera ()
MSC Orchestra ()
MSC Poesia ()
MSC Preziosa ()
MSC Seascape ()
MSC Seashore ()
MSC Seaside ()
MSC Seaview ()
MSC Sinfonia ()
MSC Splendida ()
MSC Virtuosa ()
MSC World America ()
MSC World Europa ()

Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger