Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Wereldcruise Nicko Cruises ook in 2024 met Vasco da Gama

Nicko Cruises heeft de nieuwe rivier- en zeecruises voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt, met nieuwe riviercruiseschepen, nieuwe routes en nieuwe bestemmingen zoals de Mississippi en een wereldcruise.

Cruise rond de wereld met Vasco Da Gama

In oktober 2024 zal de stijlvolle Vasco Da Gama voor de tweede maal (hier meer informatie over de eerste die start in Amsterdam!) een wereldcruise maken naar alle fantastische plekken van de wereld. De 148-daagse avontuurlijke reis begint vanaf Kreta langs het Arabische schiereiland, de eilanden van Zuidoost-Azië en de droombestemmingen in de Stille Oceaan. Alle etappes zijn bovendien afzonderlijk te boeken en bestaan ​​uit in totaal acht trajecten van verschillende lengte, die ook afzonderlijk en naar wens gecombineerd kunnen worden gereden, bijvoorbeeld in 110 dagen voor de “kleine wereldreis” vanuit Singapore naar Tenerife.

Extra’s op wereldcruise

Gasten die de kleine of grote wereldreis als pakket boeken, genieten niet van speciale prijzen, maar ook speciale privileges aan boord: bier, wijn en non-alcoholische dranken bij de hoofdmaaltijden zijn gratis, net als de wasservice inclusief strijken. Vouchers voor de wellnessruimte en voor de fotogalerij maken ook deel uit van het pakket. Als bijzonder hoogtepunt krijgen wereldreisgasten ook 1 hut (kleine wereldreis) of 2 hutten (grote wereldreis) cadeau op een geselecteerde route, indien beschikbaar, om familie of vrienden aan boord mee te nemen. Voor gasten die een lange wereldreis maken, is een excursie van een halve dag ook gratis in elke inschepings- en ontschepingshaven bij een wisseling van passagiers, krijgen ze 1 GB gratis internet per route en persoon en genieten ze van een gastronomische avond aan de “Chef’s Table” met een 9-gangen menu inclusief bijpassende drankjes.

Op naar het eeuwige ijs met WORLD VOYAGER

Naast de populaire klassiekers van de Middellandse Zee tot de Caraïben, slaat nicko cruises ook nieuwe wegen in met expeditieschip World Voyager. De cruise-expert breidt zijn expeditiereizen naar het Noordpoolgebied uit en biedt in totaal zeven verschillende expeditiecruises aan met een reisduur van 11 tot 17 dagen in 2024/25. Alle expeditiereizen worden begeleid door een ervaren expeditie- en Zodiac-team, dat veel expertise heeft in de geografie, flora en fauna van de regio van bestemming. Onvergetelijke ervaringen in het eeuwige ijs staan ​​je te wachten tijdens afwisselende tochten naar het hoge noorden. Of het nu gaat om IJsland, Groenland, Spitsbergen of Noorwegen.

Nieuwsgierig naar deze cruises? Neem contact op met:

Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

Meer informatie over het maken van een wereldcruise >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *