Cruisereiziger
Verkoop/koop

Seabourn kondigt verkoop aan van Seabourn Odyssey

De ultraluxe cruiserederij Seabourn heeft de verkoop aangekondigd van Seabourn Odyssey aan Mitsui O.S.K. Lines, Ltd. (MOL). Na de verkoop zal Seabourn alle geplande reizen tot en met 22 augustus 2024 blijven uitvoeren onder een charterovereenkomst. Seabourn Odyssey zal na de charterovereenkomst aan MOL worden opgeleverd.

“We zijn er trots op dat Seabourn Odyssey onze gasten de afgelopen 14 jaar over de hele wereld heeft vervoerd en zijn blij haar te zien toetreden tot een geweldig bedrijf, MOL”, aldus Seabourn President Natalya Leahy. “Terwijl we ons voorbereiden om in september 2024 afscheid te nemen van Odyssey, ben ik verheugd om onze vloot verder te optimaliseren terwijl we onze expeditieactiviteiten uitbreiden. Met de toevoeging van Seabourn Pursuit deze zomer zal Seabourn een van de modernste vloten in de ultraluxe segment hebben met een gemiddelde leeftijd van slechts zeven jaar.”

De uitbreiding van de vloot van Seabourn naar de ultra-luxe expeditiemarkt zorgt voor een meer divers aanbod, wat zal leiden tot nieuwe routes over alle zeven continenten met een hogere gastcapaciteit in vergelijking met 2019, zelfs na het vertrek van Seabourn Odyssey.

Wil jij nog met de Seabourn Odyssey varen voordat hij de vloot van Seabourn verlaat? Vraag een gratis offerte aan bij:
Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb
Inspireer me met verrassende cruises

Semi All Inclusive cruise Canarische Eilanden & Madeira met AIDAcosma

8-daagse fietscruise Eilandhoppen in Kroatië

Blue Cruise en Horizon Aparthotel

Egyptische Nijlcruise Deluxe

8-daagse fietscruise Noord-Holland, Texel en IJsselmeer

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao

Cruise van Spanje naar Dubai rondom Afrika in 36 dagen!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger