Cruisereiziger

Seabourn

De ultra luxe rederij Seabourn heeft een aantal intieme cruiseschepen in de kleine vloot. Seabourn biedt een all-inclusive ervaring met veel persoonlijke aandacht. De havens waar wordt aangelegd, zijn veelal wat kleiner.

Seabourn biedt veel service.  Drankjes zijn inclusief, zo staat bij binnenkomst in je hut de champagne al klaar. De hutten (buitenhutten en met balkon) zijn weldadig, ruime suites waarin bijvoorbeeld een gevulde koelkast inclusief is. Seabourn biedt verder een all-inclusive concept. Alle maaltijden – van casual tot elegant in de restaurants of in je eigen suite- zijn inclusief (open zitting). De rederij heeft op culinair niveau veel te bieden.  Gala-avonden vinden plaats maar diezelfde avond kan er ook minder formeel in andere restaurants gedineerd worden. Watersporten vanaf het watersport marina zijn inclusief. Uiteraard zijn een spa en fitness aanwezig, waarbij een massage (Massage Moment), Pilates- of yoga-lessen inclusief zijn. De gemiddelde leeftijd van gasten aan boord ligt tussen de 45 en 65 jaar.

Seabourn zet de komende jaren meer in op exeditiecruises met haar nieuwe kleine expeditie cruiseschepen.

Fooien zijn in de prijs inbegrepen.

Marco bezocht de Seabourn Quest. Lees hier de reportage. Catelijne bezocht de Seabourn Ovation. Lees hier haar bevindingen.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws van Seabourn


Foto’s: Seabourn