Cruisereiziger
Telecommunicatie

Vloot Seabourn uitgerust met SpaceX’s Starlink wifi

Seabourn heeft aangekondigd dat haar vloot van ultra-luxe schepen is uitgerust met de Wi-Fi connectiviteit van SpaceX’s Starlink, de leider in Low Earth Orbit (LEO) satelliettechnologie. De verbeterde technologie biedt Seabourn’s passagiers snellere service, betere connectiviteit en betrouwbaardere Wi-Fi overal waar Starlink’s diensten beschikbaar zijn.

“Na de positieve feedback die we ontvingen van onze gasten van de succesvolle uitrol van Starlink’s verbeterde connectiviteit op onze expeditieschepen, zijn we verheugd om te delen dat zowel onze oceaan- als expeditieschepen in onze ultra-luxe vloot nu beschikken over Starlink. Onze gasten kunnen nu kiezen om verbinding te maken of de verbinding te verbreken zoals ze willen tijdens hun buitengewone reizen met Seabourn,” zegt Natalya Leahy, president van Seabourn. “Of ze nu de poolgebieden verkennen, cruisen door de Middellandse Zee of navigeren over de oceanen, onze gasten kunnen nu genieten van een nog betrouwbaardere verbinding, waardoor ze moeiteloos die gekoesterde ‘Seabourn Moments’ en ervaringen kunnen delen met hun dierbaren wanneer ze met ons cruisen.”

 

“We zijn er trots op dat we een hoog niveau van verbeterde technologie kunnen bieden aan onze gasten die verbonden willen blijven, of het nu gaat om het delen van hun persoonlijke ervaringen met vrienden en familie of om verbonden te blijven met hun werk,” voegde Kathleen Erickson, Seabourn’s Vice President of Technology, toe. “Deze technologie zal hun ervaring alleen maar verbeteren wanneer ze met Seabourn cruisen.”

Starlink is nu beschikbaar op de twee nieuwe speciaal gebouwde ultra-luxe expeditieschepen van Seabourn, Seabourn Venture en Seabourn Pursuit, evenals op de oceaanschepen Seabourn Sojourn, Seabourn Quest, Seabourn Encore en Seabourn Ovation.

Cruises met Seabourn zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger