Cruisereiziger
Wereldcruise

Seabourn lanceert nieuwe route voor wereldcruise in 2026

De ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn biedt een nieuwe wereldcruise aan voor 2026. Het betreft een 129-daagse reis aan boord van de Seabourn Sojourn. Deze doet 14 verschillende landen aan, genaamd de “Ring of Fire: Hidden Gems”. De verkoop van deze bijzondere cruise is reeds gestart. Passagiers die boeken op of voor 28 februari 2024 ontvangen 10 procent korting op de totale prijs van de cruise.

De nieuwe route vertrekt op 6 januari 2026 vanuit Los Angeles, waarbij de internationale datumgrens en de evenaar twee keer worden gepasseerd. De wereldcruise doet bestemmingen aan als Hawaï en Frans-Polynesië, acht bestemmingen in Nieuw-Zeeland, een eerste bezoek aan Mystery Island, Vanuatu, een rondreis door Australië, Hongkong, Busan, Tokio, eerste bezoek aan de Japanse havens Akita en Miyako, Hualien in Taiwan, Vancouver en Sitka.


“Onze 2026 wereldcruise is een meesterlijke mozaïek van momenten, ontworpen voor gasten om de verborgen juwelen van de Ring of Fire te ontdekken terwijl ze genieten van het comfort van Seabourn’s kenmerkende, ultra-luxe diensten. Of ze nu kiezen om de volledige reis te varen of op een van onze kortere segmenten, onze gasten zullen een wereld van verborgen juwelen ontdekken die zeer weinig mensen ooit hebben ervaren,” zei Natalya Leahy, President van Seabourn.

“Naast het aanbieden van een onvergetelijke reisroute, hebben we ook hard gewerkt om een aantal nieuwe voorzieningen te bieden om een ongeëvenaarde en beste waarde ooit voor onze gasten te leveren,” zei Leahy. “We nodigen onze dierbare gasten uit om ons te vergezellen op deze reis die de grenzen van ultra-luxe reizen zal overschrijden en tal van buitengewone ervaringen zal bieden.”

Nieuw aanbod voor de wereldcruise zijn privé-eetervaringen en proefmenu’s, premium internetpakketten met Starlink, een medisch dienstenpakket, een verlengd hotelverblijf van twee nachten voorafgaand aan de cruise en een verhoging van 30 procent in boordtegoed, tot $10.000 per suite. Ze krijgen ook een retourvlucht business of eerste klas, onbeperkte wasservice aan boord en privétransfers van deur tot deur tussen huis en vliegveld.

Cruises met Seabourn zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger