Cruisereiziger
Telecommunicatie

Ambassador Cruise Line installeert Starlink Wi-Fi

De Britse cruisemaatschappij Ambassador Cruise Line introduceert Starlink Wi-Fi op haar twee cruiseschepen. Starlink is een divisie van Elon Musk’s ruimtevaartuigfabrikant en satellietcommunicatiebedrijf SpaceX. De technologie wordt deze maand geïnstalleerd op de Ambience en begin december 2023 op de Ambition en zal beschikbaar zijn in openbare ruimtes en hutten. De rederij heeft voorspeld dat de breedbandsnelheden na de installatie met 50% zullen toenemen.

CEO Christian Verhounig zei: “Deze verbetering van de internetconnectiviteit op de hele vloot is weer een nieuwe mijlpaal in onze missie om cruisen met Ambassador tot een onvergetelijke ervaring te maken. Betrouwbare internettoegang is essentieel en we zijn verheugd om een verbeterde Wi-Fi-service aan boord van Ambience en Ambition te introduceren”.

 

“Het aanbieden van ongeëvenaarde connectiviteit terwijl ze in de haven en op zee zijn, zal onze gasten en bemanning in staat stellen om naadloos verbinding te maken met hun dierbaren en de wereld om hen heen, zodat ze kostbare momenten kunnen vastleggen en delen terwijl ze op de hoogte blijven en vermaakt worden tijdens hun cruisevakantie.”

Interesse in cruisen met Ambassador Cruise Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
Captain Cruise

 

 

 

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *