Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Nieuwe Japanse Netflix film ‘speelt zich af’ op MSC Bellissima

In een nieuwe Japanse film die sinds donderdag te zien is op Netflix (ook in Nederland) is het cruiseschip MSC Bellissima van MSC Cruises ‘te zien’. De romantische thriller ‘In Love and Deep Water’ speelt zich zogenaamd af op het Meraviglia-klasse schip dat in 2019 in de vaart kwam. Het werd gefilmd op een speciaal gebouwde decorrecreatie van de MSC Bellissima.

 

‘Romantiek, mysterie en chaos ontvouwen zich aan boord op weg naar de Egeïsche Zee wanneer een butler en een passagier proberen een vreemde moord op te lossen’, aldus de beschrijving van Netflix bij de film, die is nagesynchroniseerd in 14 talen en ondertiteld in 32 talen waaronder het Nederlands.

Zie onderstaande video voor een trailer van de film:

Cruises met MSC Cruises zijn boekbaar bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger