Cruisereiziger
Aanbieding

Holland America Line pakt uit met Anniversary Sale

Geldig tot 4 mei 2023.

Voor gasten die een Holland America Line cruise boeken kunnen profiteren tijdens de Anniversary Sale van tot 150 dollar boordtegoed. Bovendien kan je ook nog het Have it All pakket bijboeken. Daarbij ontvang je*: landexcursie(s), specialiteitendiner(s), drankenpakket en wifi.

Holland America Line boek je bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

*Bekijk de voorwaarden bij de HAL website

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Eén reactie op “Holland America Line pakt uit met Anniversary Sale

  • Of je vaart of vliegt of met de trein reist, tegenwoordig heb je overal soms tijdelijke “pakketten” om je reis compleet te maken. Soms is dat voordelig en op de klant gericht, soms krijg je met een woud aan supplementen te maken en ziet men bij al die maatschappijen het bos niet meer. Nu is het de 150 dollar pakket tot x tijd dan weer een andere actie. All-in is verleden tijd krijg ik het idee en of elke reisbureau medewerker je alles laat weten of dat men op het internet het een en ander kan ontdekken is ook maar vraag twee. Je krijgt bijna het idee dat er steeds meer “versnippering” ontstaat. Wie vooraf aan een cruise begint met een vliegreis krijg anno 2023 met meer “pakketten” te maken, zelfs ” gewoon ” Economy class bestaat zelfs bij de KLM en co niet meer, dat begint met “light” naar “classic” naar deluxe enzovoorts. Gelukkig beginnen veel HAL cruises nu vanaf onze Hoofd- of Maasstad anders raakt men het spoor bijster en haalt men niet alles uit de kast wat een rederij te bieden heeft en of je daar als consument blij mag zijn is vraag twee ook als je vooraf aan je reis zelfs maar naar een van beide steden reist met de trein krijg je te maken met allerlei “sub mogelijkheden” waar geen touw aan vast te knopen is. Elk voordeel hebt z’n voordeel, maar hoeveel voordeel ?

Reacties zijn gesloten.