Cruisereiziger
Aanbieding

Extra korting op Celebrity Apex vanuit Amsterdam en Rotterdam

Geldig van 6 april tot en met 6 juli 2023.

Boek een Celebrity Apex cruise vanuit Amsterdam of Rotterdam, en ontvang nu een extra €100 korting per persoon voor de 1e en 2e persoon.

Deze korting voor Celebrity Apex geldt in de boekingsperiode tussen 6 april en 6 juli 2023.

Celebrity Apex

Het schip vaart de gehele zomer vanuit Amsterdam en Rotterdam naar bestemmingen in Noord-Europa, zoals IJsland, Noorwegen, Baltische Staten en Groot-Brittannië  Vanaf 7 mei tot en met 14 september 2023 vertrekt het schip vanuit Nederland. De Apex is een modern nieuw schip dat plek biedt aan zo’n 3000 passagiers. Je vindt aan boord mooie design ruimtes, een bewegend platform dat naast het schip hangt, en zeer ruime hutten. Ook als het wat slechter weer is, kan je je prima vermaken op dit schip met onder andere een overdekt zwembad en veel faciliteiten in en om het atrium.

Veel hutten hebben de beschikking over een Infinite Veranda. Dat is een inpandig balkon dat afgesloten is en met 1 druk op de knop een open balkon wordt. Daardoor heb je veel meer leefruimte in je hut. Ook heeft het schip nog ‘gewone’ balkonhutten.

Vraag je korting op Celebrity Apex aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)