Cruisereiziger
Themacruise

Rotterdam uit New York vertrokken voor transatlantische verjaardagscruise

De Rotterdam van Holland America Line is vrijdag 7 april vertrokken voor haar verjaardagscruise vanuit New York. Na historische stops in Plymouth (Engeland) en Dover (Engeland) arriveert de Rotterdam exact op de 150e verjaardag van de rederij, 18 april, rond 07:00 uur aan de Holland Amerikakade. Het jubileum viert de rederij groots in zowel Hotel New York als aan boord. Klik hier voor het gehele programma.

Ook tijdens de huidige verjaardagscruise op de Rotterdam is het volop feest vanwege het jubileum. Passagiers worden getrakteerd op een groot aantal bijzonderheden. Zo presenteert Holland America Line aan boord een speciaal menu met gerechten van voormalige traditionele reizen die teruggaan tot de jaren 1920. Aan boord kunnen gasten de geschiedenis en de oorsprong van het bedrijf herbeleven tijdens een “Throwback Happy Hour” dat de tijd terugdraait met drankjes voor slechts 75 cent, een Nederlandse High Tea, een Rijsttafel pop-up in Tamarind en jubileum-thema’s en presentaties door Bill Miller, maritiem historicus en Holland America Line autoriteit.

Het schip blijft op 18 april en op 19 april in de stad Rotterdam. Om 17:00 uur op 19 april vertrekt het schip voor een korte 6-daagse cruise naar Oslo en Kopenhagen.

Interesse in cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Rotterdam uit New York vertrokken voor transatlantische verjaardagscruise

  • Vaar jij Miriam of Marco soms ook mee met de ms Rotterdam 7 voor een ” rondje” Scandinavie, kunnen we volgen via Cruisemapper, shiptracker enzovoorts of ga je dit “bootje” ook op woensdag de negentiende in Rotjeknor uitzwaaien ?

Reacties zijn gesloten.