Cruisereiziger
Kinderen

Nieuwe buitengebied The Harbor aan boord van MSC World America

MSC World America zal als tweede schip in de World klasse, nieuwe faciliteiten krijgen die nog niet eerder te zien waren op het eerste schip in deze klasse, de MSC World Europa.

Een van de revolutionaire vernieuwingen aan boord van MSC World America is The Harbor. Dit is een gloednieuwe buitenlocatie op dek 20 die speciaal ontworpen is voor kinderen en gezinnen om te ontspannen. Je vindt er activiteiten zoals een aquapark, interactieve waterpartijen en uitnodigende plekken om te ontspannen met heerlijke hapjes en koele drankjes.

The Harbor biedt een High Trail-parcours en een tokkelbaan. De kleintjes kunnen zich onder meer vermaken in de sensorische speelruimtes of de Harbor Lighthouse – een thematische speeltuin. ​ The Harbor biedt leuke foodtrucks met snacks en versnaperingen, zodat het hele gezin na een middag vol avontuur lekker kan ontspannen bij schaduwrijke en comfortabele zitplekken.

Verkoop gestart

De MSC World America vaart vanaf april 2025 vanuit Miami naar de Caraïben vanuit de gloednieuwe, ultramoderne terminal van MSC Cruises in PortMiami, die na voltooiing de grootste cruiseterminal in Noord-Amerika zal zijn. Tijdens haar eerste seizoen vaart het schip uitsluitend Caribische routes van 7 nachten.

De routes van het schip zijn erop gericht om gasten zoveel mogelijk tijd te geven de diverse aanlegplaatsen te ontdekken. Alle cruises brengen bovendien een bezoek aan Ocean Cay MSC Marine Reserve. Dit is de prachtige privébestemming van MSC Cruises op de Bahama’s. Het schip vaart twee routes:

Oostelijke Caraïben: Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; San Juan, Puerto Rico; Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s
Westelijke Caraïben: Costa Maya en Cozumel, Mexico; Roatan, Honduras; Ocean Cay MSC Marine Reserve, de Bahama’s.

Bekijk alle MSC World America cruises:

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)