Cruisereiziger
Renovatie

Renovaties voor Arcadia en Aurora op stapel

P&O Cruises heeft aangekondigd dat het de hutten en openbare ruimtes op de adult-only schepen, Arcadia en Aurora, gaat updaten. De renovaties, die naar verwachting in mei 2023 voltooid moeten zijn, omvatten nieuw balkonmeubilair, nieuwe stoelen in de hutten en nieuw meubilair op de open dekken van het schip.

Op Arcadia zal ook in de Neptune Pool flink worden geïnvesteerd met nieuwe loungestoelen, zitbanken, tafels en fauteuils. De grotere renovatie van Arcadia vindt plaats in november 2024 en de omvangrijkere van Aurora staat gepland voor april 2025.

P&O Cruises president Paul Ludlow: “Arcadia en Aurora zijn twee van onze meest geliefde schepen in de vloot die gasten een meer intieme ervaring bieden in een stijlvolle omgeving. Na een druk seizoen met gasten op langere routes en wereldcruises, zullen we ervoor zorgen dat beide schepen er in de aanloop naar het zomerseizoen op hun best uitzien.“

Pareltjes van Cruises op Arcadia en Aurora

P&O Cruises biedt een wereldcruise van 99 nachten aan op Arcadia. Je vertrekt op 6 januari 2024 vanuit Southampton met talloze parels op de route zoals het Caribbisch gebied met Freeport (Bahama’s), Port Everglades (VS), Oranjestad (Aruba), Panamakanaal, Puerto Quetzal (Guatemala), Manzanillo (Mexico), Honolulu (VS), Apia (Samoa-eilanden), Nuku Alofa (Tonga), Auckland (Nieuw-Zeeland), Tauranga (Nieuw-Zeeland), Bay of Islands (Nieuw-Zeeland) en Sydney (Australië). Wereldcruise vanaf €16953.

VS en Canada, cruise van 30 nachten op Aurora

P&O Cruises biedt een cruise van 30 nachten aan op Aurora met vertrek op 3 september 2023. Van/naar Southampton, met de havens Sydney (Nova Scotia, Canada), Iles de la Madeleine (Canada), Charlottetown (Canada), Boston (VS), Newport (VS), New York (VS), Portland ( VS), Bar Harbor (VS), Halifax (Canada) en St John’s NF (Canada).

Britse eilanden

P&O Cruises biedt een cruise van 14 nachten aan op Arcadia, met vertrek op 6 juli 2023. Vertrekkend van en terugkerend naar Southampton, bezoek je Belfast, Killybegs, Stornoway, Lerwick, Invergordon, Kirkwall, Greenock en Holyhead. Vanaf €1375 op het adult-only schip.

Bekijk deze cruises bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger