Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Carnival eert op Carnival Jubilee de zee en kusten

Het nieuwe in aanbouw zijnde schip Carnival Jubilee van Carnival Cruise Line, debuteert met twee nieuwe zones: Currents en The Shores.

Currents (Engels voor golven) bevindt zich op dek 6 en dek 7, en is een ruimte die gasten meeneemt onder de golven met een speelse sfeer met innovatieve technologie, nieuwe bar- en eetgelegenheden en livemuziek. Wanneer gasten Currents binnenstappen, worden ze getransporteerd naar betoverende onderwaterwerelden, zowel realistisch als in sprookjes, in een prachtige ruimte die van dag naar nacht en gedurende de cruise verandert.

Entertainment in Currents

De verbinding met de zee bestaat uit zes enorme LED-vensters die, samen met een enorm golfvormig LED-plafond, theatrale showverlichting en geluid, diverse omgevingen zullen creëren waar gasten van kunnen genieten terwijl ze nieuwe, unieke cocktails en smaakvolle gerechten proberen.

Locaties binnen Currents zijn onder meer:

Dr.Inks, Ph.D – Acht sluwe octopusarmen sieren deze bar, geïnspireerd door de slimste zeedieren die haar tijd besteedt aan filosoferen over het leven onder water. Unieke drankjes met een oceaanthema, zoals van kleur veranderende cocktails, kwallen en gelaagde shots en speelse items met zeeschuim, boba-parels en unieke garnituren zijn zowel visueel opvallend als heerlijk.

De eigenzinnige persoonlijkheid van Dr.Inks staat centraal in deze ervaring en komt tot leven door het menu en haar favoriete boeken, tijdschriften en vulpennen die zijn uitgestald. Gasten zullen genieten van smakelijke drankjes, livemuziek en geweldig gezelschap.

The Golden Mermaid – Deze ultra-stijlvolle lounge is de thuisbasis van een mysterieuze gouden zeemeermin die naar de diepten van de oceanen zwemt om lang verloren gewaande schatten van oude beschavingen te vinden en geheime cocktailrecepten te ontdekken. Cocktails geïnspireerd op kostbare edelstenen en metalen zijn gemaakt met eetbare glitter, evenals drankjes gepresenteerd in mooi glaswerk en versierd met sierlijke garnituren. De live band op het podium zorgt voor een levendige achtergrond en de comfortabele loungestoelen zijn de perfecte plek om te ontspannen met een elegant drankje voor of na het diner.

Emeril’s Bistro 717 – De Chief Culinary Officer van de lijn, de beroemde chef-kok en restauranteur Emeril Lagasse, is terug op veler verzoek en brengt de favoriete creoolse keuken van gasten, een uitgebreide selectie zeevruchten en een uitgebreide rauwkostbar gemaakt in zijn unieke stijl.

Emeril’s Bistro 717, vernoemd naar het rompnummer van Carnival Jubilee op de Meyer Werft in Duitsland, serveert een uitgebreid ontbijt met gerechten als garnalen en grits, gepocheerde eieren en garnituren en zoete beignets. Gasten zullen ook genieten van lunch en diner met zeevruchtencreaties zoals creoolse gekookte garnalen, verse oesters, steenkrab (seizoensgebonden) en kreeft, evenals authentieke Louisiana-gerechten met Emeril’s kenmerkende jambalaya, barbecuegarnalen in New Orleans-stijl en gumbo met eend en worst. Alsof al die smaak nog niet genoeg is, kunnen gasten genieten van hun maaltijd terwijl ze zitten onder indrukwekkende LED-ramen en een plafond, waardoor een unieke eetervaring onder water ontstaat.

Andere locaties in Currents zijn onder andere de populaire Alchemy Bar en Carnival Kitchen.

The Shores

Op dek 8 is The Shores de plek waar de oceaan het land ontmoet, een zone die is geïnspireerd op de manier waarop mensen van de kust genieten, zoals pieren, promenades en stranden. Een indrukwekkende kunstwerk van een visschool van drie verdiepingen hoog, rijst op van dek 6 helemaal naar dek 8 om gasten van de stroming beneden naar de oppervlakte te brengen.

Gasten wandelen langs de promenade langs kleurrijke en speelse elementen, met informele zitjes, zowel binnen als buiten. Gasten kunnen genieten van een verse warme pizza bij Coastal Slice of een lekker broodje of hotdog proberen bij Beach Buns. Marina Bar heeft een nautisch ontwerp en comfortabele loungestoelen om binnen aan de promenade of buiten aan zee te genieten van koffie en cocktails. Rudi’s Seagrill en Cucina del Capitano keren terug met zitplaatsen binnen en buiten.

Succesvolle zones komen terug

De andere vier zones van Carnival Jubilee zullen de thuisbasis zijn van spectaculaire activiteiten en locaties waar gasten dol op zijn geworden op zowel Mardi Gras als Carnival Celebration. Van het atrium van drie dekken dat gasten zien wanneer ze voor het eerst aan boord gaan, tot de attracties voor alle leeftijden die het bovendek vullen, het schip zal ook deze zones bevatten die zeker indruk zullen maken:

Grand Central – Het hart van Carnival Jubilee beslaat dek 6, 7 en 8. Overdag is het een prachtige ruimte voor gasten om te genieten van een drankje van het JavaBlue Café of een van de bars in het gebied terwijl ze genieten van een adembenemend uitzicht op de oceaan.

The Ultimate Playground – BOLT, de Ultimate Sea Coaster, is het middelpunt van het bovendek van het schip en beschikt over volledig elektrische, op motorfietsen geïnspireerde voertuigen die over de 800 meter lange baan racen, 187 voet boven de zee met snelheden tot wel 40 mijl per uur. BOLT zal uitstijgen boven andere populaire attracties die zijn ontworpen voor plezier voor alle leeftijden, waaronder het waterpark WaterWorks en SportSquare met een minigolfbaan, basketbalveld en een opwindend touwenparcours.

Summer Landing – Buiten de Shores-zone zal Summer Landing de ontspannen sfeer van Deck 8 voortzetten en een aantal favorieten van gasten samenbrengen. Dit gebied is de thuisbasis van Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse, dat gerookte favorieten aan boord biedt, gecreëerd door de oude Carnival-partner, de beroemde chef-kok en restaurateur Guy Fieri, en een assortiment van Carnival’s ParchedPig ambachtelijke bieren van de brouwerij aan boord. Andere populaire locaties zijn de Heroes Tribute Lounge, ter ere van militair personeel, evenals The Patio – met een zwembad en whirlpools – en de bar aan het zwembad The Watering Hole.

Lido – De zone bij het zwembad, die zich uitstrekt over dekken 16 en 17, is de thuisbasis van het Carnival Seaside Theatre, de twee verdiepingen tellende RedFrog Tiki Bar, BlueIguana Cantina en gastfavoriet Guy’s Burger Joint. Shaquille O’Neal’s Big Chicken-restaurant, Seafood Shack, Street Eats, Lido Marketplace, Circle C, Club 02 en The Warehouse Arcade zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is.

Routes

Carnival Jubilee vaart voor het eerst vanuit Galveston op 23 december 2023 en voegt zich bij Carnival Breeze en Carnival Dream die het hele jaar door vanuit Galveston opereren en cruises van een week naar de Westelijke Caraïben aanbieden.

Nieuwsgierig naar Carnival? Bekijk de cruises bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)