Cruisereiziger
Benoemingen

Explora Journeys benoemt Mike Horn tot merkambassadeur

Explora Journeys, het luxe lifestyle merk van de MSC Group, heeft bekendgemaakt dat de beroemde avonturier Mike Horn zal toetreden als merkambassadeur. Horn is een avonturier, ontdekkingsreiziger en milieuactivist met een schat aan ervaring in expedities naar enkele van ‘s werelds meest afgelegen en uitdagende omgevingen. Hij is o.a. de Noordpool, Antarctica en Amazone overgestoken, maar ook solo rond de wereld gezeild. Horn is ook een toegewijde milieuactivist wiens werk met gemeenschappen en natuurbeschermingsorganisaties over de hele wereld heeft geholpen duurzaam leven te bevorderen en de delicate ecosystemen van de planeet te beschermen.

Als ambassadeur voor Explora Journeys zal Mike Horn nauw samenwerken met het team van de rederij om avontuurlijke bestemmingservaringen en unieke verrijkingsprogramma’s aan boord te ontwikkelen. Op basis van zijn enorme kennis en expertise zal hij gasten leiden bij het verkennen van enkele van ‘s werelds meest afgelegen en ongerepte locaties en hen helpen om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Eerste reis

De inaugurele reis naar IJsland en Groenland, ‘Arctic Geyser, Calving Glaciers, and Fiery Lands of Ice’, staat gepland van 9–25 september 2023 van Reykjavik naar New York City. Tijdens deze reis neemt Mike Horn gasten van Explora Journeys mee op twee verschillende wandelingen in afgelegen gebieden van Groenland. Gasten hebben ook de mogelijkheid om een seminar van hem bij te wonen aan boord van EXPLORA I.  Hij zal vertellen hoe hij zich voorbereidt op zijn extreme expedities en hoe belangrijk het is om hiervan gebruik te maken tijdens andere aspecten van ons dagelijks leven.

Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys, geeft aan: “We zijn verheugd om Mike Horn te verwelkomen bij de Explora Journeys-familie. Mike’s toewijding aan het avontuur en de milieu past perfect bij onze merkwaarden, en we zijn verheugd om met hem samen te werken om onvergetelijke en duurzame ervaringen voor onze kritische reizigers te creëren”.

Mike Horn is blij met de samenwerking: “Ik ben onder de indruk van de duurzaamheidsinitiatieven van de cruisedivisie van MSC Group. Hun toewijding aan innovatie en technologie komt overeen met mijn visie voor een wereld waarin we ons allemaal moeten aanpassen aan een steeds veranderende omgeving. Ik ben verheugd om nauw samen te werken met Explora Journeys om belangrijke prestaties te halen, duurzaamheid te promoten en onvergetelijk ervaringen te creëren die ons verbinden met de natuur”.

Interesse in cruisen met Explora Journeys? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)