Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Holland America Line introduceert op Koningsdag haar nieuwe mascotte, Lewie de Leeuw

Holland America Line heeft op Koningsdag haar nieuwe mascotte Lewie de Leeuw geïntroduceerd. Lewie is gekleed in een oranje stropdas. De rederij heeft vanwege haar Nederlandse roots gekozen voor een leeuw, die o.a. onderdeel uitmaakt van het Nederlandse wapen. Het is een symbool voor kracht en moed. Lewie de Leeuw zal in de nazomer van 2023 zijn debuut maken in de winkels op de cruiseschepen van Holland America Line. 

Koningsdag wordt volgens traditie ook in de gehele vloot van Holland America Line gevierd. Dezelfde sfeer vind je aan boord van alle schepen ook tijdens de Orange Party, waar passagiers en bemanning hun oranje kleding aantrekken voor een avond vol muziek, dans en speciale cocktails. Elke cruise heeft het hele jaar door een Orange Party dat is geïnspireerd op de Koningsdagviering.

Wil jij ook een Orange Party bij Holland America Line meemaken? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)