Cruisereiziger
Overdracht

Oceania Cruises verwelkomt nieuwe cruiseschip Vista in haar vloot

Oceania Cruises heeft haar nieuwste schip, Vista, verwelkomd in haar vloot. Het eerste Allura klasse-schip van Oceania Cruises werd maandag opgeleverd op de scheepswerf van Fincantieri in Genua. De 1.200 passagiers tellende Vista (67.000 brutoton) beschikt over de ruimste standaardhutten op zee, drie gloednieuwe dinerconcepten en een serviceratio van twee bemanningsleden voor elke drie passagiers.

Vista bouwt voort op de reputatie van Oceania Cruises van bestemmingsrijke routes en ‘The Finest Cuisine at Sea’ door 11 culinaire locaties aan te bieden, waarvan drie nieuwe concepten – Ember, een restaurant met een hoogstaande Amerikaanse keuken; Aquamar Kitchen, dat het wellnessaanbod naar een nieuw niveau tilt; en The Bakery at Baristas, een uitbreiding van de populaire koffiebar Baristas, waar versgebakken Franse en Italiaanse gebakjes worden geserveerd. Andere highlights zijn het vernieuwde mixologieprogramma met innovatieve speciale cocktails en nieuwe Broadway-producties met herkenbare liedjes van enkele van ‘s werelds meest geliefde artiesten en hedendaagse dansnummers onder leiding van “Dancing with the Stars”-choreografe Britt Stewart.

“Vandaag luiden we een nieuw tijdperk in voor Oceania Cruises met de levering van Vista”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “We hadden niet zo’n uitzonderlijk schip kunnen bouwen zonder de nauwe samenwerking met Fincantieri. We danken iedereen die een handje heeft geholpen om haar tot leven te brengen. Van de kleinste ontwerpdetails tot de grootste kombuis op zee, Vista is een wonder waar gasten nog tientallen jaren van zullen genieten.”

Vista wordt op 8 mei 2023 gedoopt tijdens een ceremonie in Valletta, Malta, door haar meter, de Italiaans-Amerikaanse chef-kok, auteur, restaurateur en Emmy Award-winnende ‘foody’ Giada De Laurentiis. De doop begint om 21.00 uur en het evenement wordt live gestreamd via de website: www.VistaCelebration.com.

Na haar zomerseizoen in de Middellandse Zee, zal Vista naar Canada en New England cruisen voordat ze naar het zuiden gaat voor een reeks winterroutes om het Caribisch gebied, Mexico en Midden-Amerika te verkennen.

Heb jij interesse in cruisen met de nieuwe Vista van Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger