Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises opent verkoop Japan-cruises voor winter 2023/2024

MSC Cruises heeft maandag aan boord van de MSC Bellissima in Yokohama de start van het zomerseizoen 2023 in Japan en het 15-jarig jubileum van de aanwezigheid van de rederij in het Aziatische land gevierd. Tegelijkertijd is de verkoop gestart van het allereerste winterseizoen van MSC Cruises in Japan. Met cruises die nu het hele jaar door vanuit Japan vertrekken biedt MSC Cruises de grootste cruisecapaciteit in de regio.

Het nieuwe winterprogramma op de MSC Bellissima gaat in november 2023 van start met een cruise van 11 nachten, 9 nachten en 6 nachten vanuit Yokohama. Van januari tot maart 2024 zal de MSC Bellissima haar thuishaven hebben in Naha/Okinawa. Passagiers krijgen de kans om de landschappen en stranden van Japan, het rijke culturele erfgoed, oude tradities en moderne attracties via meerdere bestemmingen te ervaren.

Routes

In het winterseizoen van 23/24 vaart de MSC Bellissima binnen Japan en naar Keelung, Taiwan (China). Het schip maakt cruises van 4 tot 5 nachten, met verschillende routes naar bestemmingen zoals:

  • Okinawa, Japan – Het op vier na grootste eiland van Japan staat bekend om zijn zwoele tropische klimaat, uitgestrekte stranden en prachtige koraalriffen, evenals historische bezienswaardigheden;
  • Ishigaki, Japan – Een andere prachtige strandbestemming met mooie snorkel-, duik- en surfplekken. Passagiers kunnen op zoek gaan naar het zeldzame blauwe koraal van het Shiraho-rif in Iriomote-Ishigaki National Park;
  • Keelung, Taiwan (China) – Keelung City wordt omgeven door inspirerende bergen en is de thuisbasis van een bruisende waterkant, waar straatkraampjes op Miaokou Night Market traditionele snacks en zeevruchten aanbieden. Verschillende forten doorkruisen het gebied en bieden een prachtig uitzicht op zee;
  • Miyako Island, Japan – Miyako Island staat bekend om zijn witte zandstranden en turquoise wateren. Passagiers kunnen genieten van lokale gerechten, waaronder zoete mango’s, of op zoek gaan naar avontuur in de vele onderwatergrotten.

Deze zomer vaart de MSC Bellissima zomerafvaarten van 8 tot 9 nachten vanuit Yokohama, Tokio. Sommige vertrekken hebben nog beschikbaarheid.

Cruises met MSC Cruises in Japan zijn boekbaar bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger