Cruisereiziger
Thuishaven

Caribbean Princess krijgt eind november 2024 Port Canaveral als thuishaven

Voor de allereerste keer heeft Princess Cruises haar thuishaven in centraal Florida. Het iconische “Love Boat” cruisemerk zal de Caribbean Princess eind november 2024 herpositioneren om tijdens het winterseizoen oostelijke en westelijke Caribische routes vanuit Port Canaveral te varen.

Vanaf 27 november 2024 zal het schip met een capaciteit van 3.140 passagiers 4 tot 14-daagse reizen maken vanuit Port Canaveral. Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

    • Eén 4-daagse  Turks & Caicos Getaway-cruise tijdens de Thanksgiving-vakantie;
    • Vijf 8-daagse Oostelijke Caraïben met St. Thomas cruises naar St. Thomas, St. Maarten, San Juan en Grand Turk;
    • Vijf 8-daagse Westelijke Caraïben met Mexico cruises naar Cozumel, Costa Maya, Belize City en Roatan (Mahogany Bay);
    • Negen 6-daagse Oostelijke Caraïben met Turks- en Caicoseilanden cruises met stops in Nassau, Grand Turk en Amber Cove of San Juan;
    • De 8-daagse en 6-daagse routes zijn te combineren tot een 14-daagse vakantie.

De Caribbean Princess-cruises vanuit Port Canaveral gaan op 24 mei in de verkoop.

“De combinatie van een levendige gemeenschap in centraal Florida, uitzonderlijke vluchtopties naar Orlando International Airport en geweldige opties voor pre- en postcruise-ervaringen, maakt Port Canaveral tot een gemakkelijke keuze”, aldus John Padgett, president van Princess Cruises. “Princess is uniek in haar vermogen om ongelooflijke voorzieningen te bieden die typerend zijn voor de grootste schepen ter wereld, terwijl ze persoonlijke service levert die te vinden is op de kleinste schepen in de branche.”

Caribbean Princess beschikt over 1.571 hutten en heeft een totale capaciteit van 3.140 passagiers en 1.200 bemanningsleden. Het schip (112.894 brutoton) bevat 19 dekken, waaronder 15 passagiersdekken. Het werd gelanceerd in 2004.

Cruises met Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger