Cruisereiziger
Goede doelen

Sponsorloop Holland America Line in Alaska voor Alaska Geographic

Voor het Alaska-cruiseseizoen 2023 zal Holland America Line de opbrengst van haar “On Deck for a Cause”-evenement aan boord van schepen in de regio doneren aan Alaska Geographic, de non-profit onderwijspartner van Alaska’s parken, bossen en beschermde gebieden. Holland America Line heeft zes schepen die van mei tot september 2023 de spectaculaire landschappen van Alaska verkennen.

Genaamd “On Deck for a Cause: Alaska’s Parks”, zullen passagiers op alle cruises in Alaska worden uitgenodigd om $ 25 te doneren om deel te nemen aan een niet-competitieve 5k sponsorwandeling aan boord van elke afvaart. Deelnemers ontvangen een On Deck for a Cause T-shirt, polsbandje en er is een receptie na afloop van de wandeling. Gelden die zijn ingezameld via “On Deck for a Cause: Alaska’s Parks” zullen worden gebruikt ter ondersteuning van onderwijs, wetenschap en onderzoek in de parken van Alaska.

“We houden niet alleen van Alaska, maar onze gasten kunnen niet anders dan verliefd worden op alles wat Alaska zo spectaculair maakt, van de gletsjers en dieren in het wild tot de culturele en natuurlijke schoonheid, die allemaal rechtstreeks profiteren van het goede werk van Alaska Geographic”, zei Michael Smith, Senior Vice President, Guest experience & Product development. “We zijn er trots op Alaska Geographic te ondersteunen in hun missie om de openbare gronden van Alaska toegankelijker te maken voor iedereen en hun werk te stimuleren om ze te behouden voor toekomstige generaties.”

Op elke cruise van Holland America Line naar Alaska staan de gletsjers en natuurlijke landschappen van de regio centraal. Holland America Line vaart vaker naar Glacier Bay National Park dan enige andere cruisemaatschappij en heeft een Glacier Bay National Park Ranger aan boord om wilde dieren te spotten en de historische betekenis achter elke bezienswaardigheid uit te leggen. Op elke Alaska-cruisetour over land verkennen passagiers Denali National Park gedurende maximaal drie nachten, op zoek naar de “Big Five” (grizzlyberen, kariboes, elanden, Dall-schapen en wolven), raften op de rivier, wandelen of rondvluchten maken met een kans om te landen op Denali.

Sinds de start van het “On Deck”-programma in 2006 hebben bijna een half miljoen deelnemers deelgenomen aan meer dan 8.400 wandelingen aan boord van Holland America Line-cruises. Momenteel komt On Deck for a Cause ten goede aan de wereldwijde humanitaire hulporganisatie Direct Relief en heeft het meer dan $ 550.000 verzameld voor Oekraïense hulp in de afgelopen 14 maanden. De overige vijf schepen van de Holland America Line-vloot blijven geld inzamelen voor Direct Relief met On Deck for a Cause.

Wil jij cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWB Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger