Cruisereiziger
Bestemmingen

Princess Cruises opent verkoop Panamakanaal cruises 2024-2025

Princess Cruises is deze week de verkoop gestart van haar Panamakanaal cruises in het cruiseseizoen 2024-2025. De rederij, die al sinds 1967 reizen door het Panamakanaal aanbiedt, heeft 26 verschillende tochten gepland met drie cruiseschepen die in totaal 12 landen aandoen. Hoogtepunten zijn een bezoek aan een luiaardreservaat en zeven UNESCO werelderfgoederen, zoals de historische vestingstad Cartagena in Colombia.

Keuze uit gedeeltelijk of volledige doorvaart

Nieuw in het programma is een 12-daagse reis naar Costa Rica en het Caribisch gebied van en naar Fort Lauderdale. Passagiers kunnen genieten van een gedeeltelijke doorvaart van de nieuwe sluizen van het Panamakanaal, een langere stop in Aruba en een extra bezoek aan Bonaire of Curaçao.

Voor cruisereizigers die een volledige doorvaart door de historische sluizen van het Panamakanaal willen, is een 16-daagse ‘Ocean-to-Ocean’ route de perfecte keuze. Je vaart van Los Angeles of San Francisco naar Fort Lauderdale (of omgekeerd). Op deze routes verken je het sluissysteem in Fuerte Amador volledig en brengt het schip een bezoek aan Panama City.

“Drie schepen zullen door het historische Panamakanaal varen tijdens ons komende seizoen 2024-2025 met volledige doorvaart, van oceaan naar oceaan of rondreis vanuit Fort Lauderdale,” zei John Padgett, president van Princess Cruises. “We zijn verheugd om Coral Princess terug te brengen naar de regio en naar haar roots waar ze in 2003 in het Panamakanaal werd gedoopt door de toenmalige president van Panama, Mireya Moscoso.”

Cruises door het Panamakanaal van Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!