Cruisereiziger
Ongeval

Carnival Dream helpt bij reddingsoperatie bij Belize

De bemanning van het cruiseschip Carnival Dream van Carnival Cruise Line heeft woensdag geholpen bij een reddingsoperatie van 17 mensen die gestrand waren nabij Belize. De Carnival Dream was op weg naar het Mexicaanse Cozumel toen de scheepsofficieren een gekapseisde boot en een groep in nood zagen.

De kapitein van de Dream, Francesco Fiorentino, waarschuwde onmiddellijk de kustwacht van Belize en liet één van de tenders in het water zakken om samen met lokale Belize tenders alle 17 mensen in veiligheid te brengen. Elk lid van de geredde groep was in goede conditie toen ze werden overgedragen aan de kustwacht van Belize. Carnival Dream hervatte zijn reis na deze reddingsoperatie en ging verder naar Cozumel zoals gepland.

Het schip vertrok uit Galveston (Texas) op 14 mei voor een 6-daagse reis, en zal 20 mei terugkeren.

Boek Carnival bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!