Cruisereiziger
Bestemmingen

Royal Caribbean keert in april 2024 terug naar China

Royal Caribbean International heeft de datum vastgesteld voor haar terugkeer naar China, in april 2024 met de Spectrum of the Seas, varend vanuit Shanghai. Er worden 5- en 6-daagse cruises aangeboden naar een combinatie van bestemmingen zoals Fukuoka, Okinawa, Nagasaki, Osaka en Tokyo, Japan. Spectrum zal ook acht cruises varen vanuit Hong Kong, vanaf december 2024, naar plaatsen als Ishigaki en Miyazaki, Japan; Taipei (Keelung), Taiwan, China; en Nha Trang, Vietnam. Ook Anthem of the Seas zal eind 2024 worden ingezet in Azië vanuit Singapore.

“Dit is het moment waarop wij – samen met de Chinese vakantiegangers – hebben gewacht. Onze terugkeer naar China is een spannende mijlpaal die alleen kon worden gemarkeerd met Spectrum of the Seas, dat een begrip werd bij Chinese gezinnen en reizigers toen het in 2019 in Shanghai debuteerde als het nieuwste en grootste schip van Royal Caribbean”, aldus Bert Hernandez, senior vice president international van Royal Caribbean International. “We danken de regering van China voor het vaststellen van een pad voorwaarts en blijven ons inzetten voor de uitbreiding van de cruise-industrie in een regio waar we al meer dan tien jaar varen. Dit heeft ook een wereld aan mogelijkheden geopend om de verscheidenheid aan vakanties in Azië uit te breiden, nu een ander bekroond schip in de regio gaat varen met de introductie van Anthem of the Seas in Singapore.”

boek je vakantie bij de ANWB

 

Spectrum of the Seas vanuit Shanghai – april 2024

Speciaal ontworpen voor Azië  beschikt Spectrum over een scala aan restaurants met regionaal geïnspireerde menu’s en entertainment, zoals Hot Pot, Teppanyaki, Sichuan Red, karaoke lounge Star Moment, en originele producties zoals Showgirls in het Royal Theater. Daarnaast beschikt het ook over de kenmerkende Royal Caribbean voorzieningen zoals skydiven met het RipCord van iFly, meer dan 90 meter boven de oceaan komen in de glazen observatiecapsule North Star en The Effectors in het Royal Theater, de hypermoderne, transformerende locatie die tot leven komt met artiesten, robots en meer.

Cruisereizigers die luxe zoeken kunnen terecht in de exclusieve suite enclave met de Ultimate Family Suite van 2 verdiepingen en 2.809 vierkante meter, met een glijbaan in de suite. Het biedt plek aan maximaal 11 passagiers voor de ultieme multi-gen familievakantie, tot privé dineren, winkelen en meer.

Anthem of the Seas van Singapore – eind 2024

Anthem beschikt over diverse lounges en bars ‘s avonds te ontspannen na zonsondergang, zoals live muziek in de club Boleros met Latijns thema en Brass & Bock – de populaire Engelse pub met een live gitarist en allerlei soorten bier. Ook entertainment is er volop, waaronder het met een Olivier Award bekroonde musicalfenomeen We Will Rock You – met diverse Queen songs – en SeaPlex, de grootste overdekte activiteitenruimte op zee met o.a. botsauto’s.

boek je vakantie bij de ANWB

Verder bevat Anthem een verscheidenheid aan restaurants en eetgelegenheden, zoals Solarium Bistro met mediterraan geïnspireerde smaken, Amerikaanse shakes, hamburgers en meer in het retro-thema Johnny Rockets; en Cafe Promenade, het café dat de hele dag geopend is. Ook het populaire Amerikaanse steakhouse Chops Grille, het Japanse Izumi en Wonderland ontbreken niet.

Cruises met Royal Caribbean International zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!