Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Virgin Voyages lanceert Resilient Lady in Griekenland

Virgin Voyages vierde afgelopen weekend het officiële debuut van haar derde nieuwe schip in de vloot, Resilient Lady. De eerste reis van het schip (14-21 mei) is een 8-daagse “Greek Island Glow” route, met vertrek uit Athene en stops in Santorini, Rhodos, Bodrum en een overnachting in Mykonos voordat ze terugkeert naar Athene. Later staat ook een andere nieuwe route “Adriatic Sea & Greek Gems” op het programma. Deze verkent de Adriatische Zee via de kustlijn van Kroatië, de Griekse eilanden en een baai in de Balkan. Deze reis omvat ook een laat verblijf in Dubrovnik, zodat reizigers voldoende tijd hebben om de stad overdag te verkennen en van het nachtleven te genieten.

Naast het verkennen van nieuwe bestemmingen, zal Resilient Lady ook debuteren met nieuw entertainment, waaronder vijf nieuwe shows, twee nieuwe soirées in The Manor, feesten aan boord, meer live muziek acts en een festival met roterende optredens.

Virgin Voyages onthult ook nieuwe menu’s aan boord van het schip. Razzle Dazzle After Dark is een menu samengesteld in samenwerking met chef-kok Eric Haugen. Om het debuut van Resilient Lady te vieren introduceert het cruisemerk Opa Hour, een ode aan de Griekse culinaire traditie. Opa Hour wordt gehouden in het Dock and Dock House op alle drie de schepen en biedt naast het gebruikelijke aanbod een Grieks geïnspireerd menu met eten en drinken.

Goede doel

Virgin Voyages werkt samen met twee non-profitorganisaties: All for Blue en Urban Act. Deze samenwerkingen omvatten de deelname aan schoonmaakacties onder water en in de gemeenschap, samen met de samenstelling van muurschilderingen in Athene en op de Griekse eilanden, die gericht zijn op het belang van duurzaam toerisme en het behoud van onze oceanen.

Na haar eerste seizoen in Griekenland zal de Resilient Lady vertrekken voor een transcontinentale reis, met aankomst op Station Pier in Port Melbourne, Victoria, om van 11 december 2023 tot 27 maart 2024 door Australië en Nieuw-Zeeland te varen.

Foto: Virgin Voyages

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!