Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line biedt in 2024-2025 langere reizen aan naar Australië en Stille Oceaan

Holland America Line biedt voor het cruiseseizoen 2024-2025 langere reizen aan naar Australië, de Stille Zuidzee en Hawaï. De verkoop van deze ‘Legendary Voyages’ is inmiddels van start gegaan. De cruises in deze regio’s worden uitgevoerd door de Westerdam, die in Australië zal varen, de Koningsdam en de Zaandam. De langere reizen variëren van 25 tot 59 dagen.

De 35-daagse ‘Australia Circumnavigation Legendary Voyage’ cruise vertrekt op 17 november 2023 vanuit Sydney. De Westerdam vaart langs de Australische kustlijn aan en bezoekt 16 verschillende havens, waaronder Adelaide, Hobart en Komodo Island voordat het terugkeert naar Sydney.

De Westerdam zal ook 14-daagse cruises aanbieden naar Australië en Nieuw-Zeeland van januari tot maart 2025. Het is verder mogelijk om de feestdagen ‘Down Under’ te vieren tijdens een speciale ‘New Zealand Holiday’ cruise. De reis start vanuit Sydney op 22 december 2024.

De Zaandam gaat een 51-daagse of 56-daagse ‘Tales of the South Pacific’ route varen. Met vertrek vanuit San Diego of Vancouver worden 20 havens bezocht waaronder Hawaii, Kiribati, Samoa, Fiji, Tonga, Niue, Cook- en Society eilanden, de Marquesas en Tahiti. De cruises vertrekken op 25 september 2024 of 30 september.

De Koningsdam zal de 35-daagse ‘Hawaii, Tahiti en Marquesas Legendary Voyage’ cruise aanbieden, met vertrek vanuit San Diego op 15 februari 2025. Het schip bezoekt 4 havens in Hawaii en 6 andere in de Stille Zuidzee, waaronder Raiatea, Moorea en Papeete.

Interesse in deze langere ‘Legendary Voyages’? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!